Şimdi Ara

Bu Sene Mühendislik kazananlar hazırlık hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Evet oyleydi, 1 ay bakip ilk 100 deneyebilirim yine hamda ama muhtemelen zaman kalmayacak.
    1. asamayi gecince yarim donem okunuyormus her turlu, ben bos kagit verirsek tam donem saniyordum boyle olduğunu anlayınca gectim hazirligi.
    Denilen kadar zor degil kesinlikle bilkentin hazirligi, en azindan sinavi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Evet oyleydi, 1 ay bakip ilk 100 deneyebilirim yine hamda ama muhtemelen zaman kalmayacak.
    1. asamayi gecince yarim donem okunuyormus her turlu, ben bos kagit verirsek tam donem saniyordum boyle olduğunu anlayınca gectim hazirligi.
    Denilen kadar zor degil kesinlikle bilkentin hazirligi, en azindan sinavi.
    Hocam ingilizce eğitimi iyi olan birini çok zorlamaz ancak hazırlığı rahat geçerim diye düşünenleri baya zorluyor.O yüzden insanlar biraz da şikayet ediyor ama bence ingilizcede hazırlık eğitimi önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: letmeinnow

Sağolun hocam sizin neresiydi bu arada?
    Yıldız Teknik kontrol ve otomasyon hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nphexy

Gecmedim
    Neredeydiniz hocam
    Egitimi iyi olanlara viz geliyor evet, ama ortalama egitimli iyi devlet okulunda (kendi okulum mesela) dersleri 3 yıl boyunca adam gibi dinlemiş biri sınavı rahatlıkla geçebilir benim gozlemime gore.
    Ama sınavı geçip hazırlığa gelirsek temeli olmayanları oldukça zorlayacagi kesin çok yüksek temposu ile 2 yılda hazırlığı gecemeyenler de var buna ornek olarak zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Egitimi iyi olanlara viz geliyor evet, ama ortalama egitimli iyi devlet okulunda (kendi okulum mesela) dersleri 3 yıl boyunca adam gibi dinlemiş biri sınavı rahatlıkla geçebilir benim gozlemime gore.
    Ama sınavı geçip hazırlığa gelirsek temeli olmayanları oldukça zorlayacagi kesin çok yüksek temposu ile 2 yılda hazırlığı gecemeyenler de var buna ornek olarak zaten.
    Katılıyorum hocam.Çoğu lise ingilizceye goygoy boş ders gözüyle bakmasa kaliteli bir eğitim verse daha rahat ederler.Benim lisemdeki hazırlık eğitimi çok iyiydi 5 senedir onun baya katkısını gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041AC64DC

Bu mesaj silindi.
    Hayırlısı olsun hocam
  • Kendimi geliştirmek için hazırlığı geçmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat_38

Kendimi geliştirmek için hazırlığı geçmedim

Hayırlı olsun hocam.Bu mesaj vesilesiyle uplayalım konuyu da    

• Ben lisede hazırlık okudum ancak gene de İngilizce seviyemin yeterli olmadığını düşündüğüm için okuyacağım hazırlık

• Hacettepe hazırlığı atladım. Benim amacım bölümde kendimi görmek ve hazırlıkla vakit kaybetmemekti. Bir de aklımda hep tıp mı okusam fikri vardı. Şu anlık bölümümden gayet memnunum ancak bölümde ve kendimde gelecek göremezsem çok geç olmadan MYP ile tıp düşünebileceğimden dolayı verdim bu kararı. Birçok okula arkadaşım gitti ve onların görüşleri doğrultusunda önerebileceğim BOUN , KOÇ , Bilkent ve Yeditepe haricinde hazırlığı atlamaları yönünde olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-29229928E

Hacettepe hazırlığı atladım. Benim amacım bölümde kendimi görmek ve hazırlıkla vakit kaybetmemekti. Bir de aklımda hep tıp mı okusam fikri vardı. Şu anlık bölümümden gayet memnunum ancak bölümde ve kendimde gelecek göremezsem çok geç olmadan MYP ile tıp düşünebileceğimden dolayı verdim bu kararı. Birçok okula arkadaşım gitti ve onların görüşleri doğrultusunda önerebileceğim BOUN , KOÇ , Bilkent ve Yeditepe haricinde hazırlığı atlamaları yönünde olacaktır.

Hangi bölüm hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Nick In The World

Ben lisede hazırlık okudum ancak gene de İngilizce seviyemin yeterli olmadığını düşündüğüm için okuyacağım hazırlık

Nerenin hazırlığı hocam mantıklı dediğiniz okula göre

Boğaziçi ee'deyim orada hazırlık okuyacağım bu sene.Lisede hazırlık okuyan arkadaşlarımın çoğunun seviyesi çok iyi çoğu gittiği okullarda atladığı hazırlığı ama ben pek beceremedim İngilizceyi niyeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Nick In The World -- 6 Ekim 2020; 16:34:22 >
  • hocam o nasıl oluyor ? 2. dönem alınan dersler 1. sınıfın 2. dönemi mi oluyor yada 2. dönem 1. sınıfın 1. dönem dersleri açılıyor ve yaz boyunca devam mı ediyor ?

• geçtim bende ama pişmanım biraz

• Var mi bildiginiz telegram grubu hazirlikla ilgili pdf,video paylasimi yapilan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.