< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu Sene Mühendislik kazananlar hazırlık hakkında (3. sayfa)
-
-
Ben upper intermediate ile başladım . bir dönem sürüyormuş . Hazırlığı ilk dönemden geçersem tyt kasacağım .Seneye de ayt kasacağım ve ortalama yükselteceğim . Bakalım neler olacak ?? herkese kolay gelsin ...
-
hangi okul
-
Yapay Zeka Mühendisliği.
Edit : Bölüm, hocalar ve okulla ilgisi yok düşüncelerimin. Sadece bazen insan istediği ile kimyasının da uymasını istiyor. Tıp olarak yazmışım üste ancak Endüstri , Bilgisayar gibi mühendisliklere de olabilir bu geçişim. İnsanları yanlış yönlendirmek istemiyorum 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ekar55
Hazırlığı zaten geçemem diye sınava girmedim hocam. Bugün düzey belirleme sınavı oldum iyi bekliyorum. Eğer b1 ya da daha yüksek çıkarsam ilk dönem kasıp hazırlığı atlarım sonrası için 2 planım var.
Ya yaz okulu ile beraber 1. Sınıfın tüm derslerini bitirip seneye 2. Sınıfa başlamaya çalışırım ama ortalamam düşer diye korkuyorum.
Ya da ikinci dönem okula gitmeyip evde 1. Sınıfın derslerine çalışıp pythona devam ederim artık hayırlısı. Bu arada üniversiteniz hayırlı olsun.Teşekkür ederim hocam size de hayırlı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-29229928EYapay Zeka Mühendisliği.
Edit : Bölüm, hocalar ve okulla ilgisi yok düşüncelerimin. Sadece bazen insan istediği ile kimyasının da uymasını istiyor. Tıp olarak yazmışım üste ancak Endüstri , Bilgisayar gibi mühendisliklere de olabilir bu geçişim. İnsanları yanlış yönlendirmek istemiyorum 😊
Umarım bölümden memnun kalırsınız hocam
-
Mezunda kazandım, hazırlığı rahatlıkla geçebilirdim fakat sınava bile girmedim. 1.sınıfı online "eğitim" gibi şeylerle harcayamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 8 Ekim 2020; 14:28:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X