Şimdi Ara

Bu sene sahada görmek istediğiniz ilk 11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sezon pozisyon yaratamıyoruz;8 tane defans oyuncusu ile sahaya çıkılır mı diye ağlayan bizler ne çabuk unuttuk bunları?
    Bir takıma 5 tane defans oyuncusu yeter.
    Gol attıktan sonra sonra gerisi önemli değil.
    Ernst o mevkide gayet başarılı olur.
    İlk geldiği sezonu hatırlayın o mevkide oynamıştı ve performansı ne kadar yüksekti.
    Ve Nihat bu kulubün evladıdır sezon sonunda yakaladı formu ben kesinlikle iyi bir dönüş yapacağına inanıyorum.
  • Çok zor ama Robinho'nun gelmiş olduğunu varsayarak yazıyorum..

Rüştü

Hilbert --- İ.Toraman --- Ferrari --- İ.Köybaşı

Ernst

Q7 --- Delgado --- Robinho

Nihat(Bobo'nun gerisinde Serbest) --- Bobo

Bobı TC vatandaşı olacaksa ligde ve Avrupa'da böyle olmalı olmazsa Hilbert yerine Rıdvan oynar Ernst yerine Necip girince Hilbert'te girebilir Hilbert yedek kalırsa Holosko ile Sivok tribünde oturur..
  • Rüştü(Hakan)
    Ekrem Ferrari Toraman(sivok) İsmail
    Hilbert ernst guti Q7
    Robinho Bobo(nihat)
  • Rüştü
    İbrahim Toraman Sivok Ferrari İbrahim Üzülmez
    Hilbert Ernst Delgado Quaresma
    Nihat Bobo
  • Bi Beşiktaşlı değilim ama yorum yapamadan edemedim . Arkadaşlar kimileri tek ön libero koymuş . Yahu tek ön libero oynanır mı ? Hiç mi mantığınız almıyor . Orta saha çöker baştan aşağıya . Benim şahsi görüşüm ;

Rüştü
    Rıdvan Ferrari Toraman İsmail

-------Ernst---Necip----------

Hilbert---Delgado---Quaresma

--------Bobo --
  • hilbert sağ bek değil yalnız.oynayabilir ama defansif özellikleri iyi değil..otoban olması muhtemel sağ kanadın.. sağ ilerde oynaması lazım,soldada quaresma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesiltas

Belli bir süre Türkiye'de oynamış olması gerekiyodu. Bobo'da bu süreyi doldurdu. Doldurmasa bile yararı olcak bahanesiyle acil bir şekilde Nobre'yi türk yapmışlardı. Yani Türk olması için bi sorun yok. Bobo'ya bağlı olup olmaması.

Alex Türkiye'ye geleli 6 sene oldu ama yabancı statüsünde hala. Başvurudan sonra 5 yıl geçmesi lazım. Gelir gelmez başvuru yapılmadıysa (ki hiç sanmam yapılacağını) Bobo Türk statüsünde filan oynamayacak.
  • Rüştü
    Hilbert(sağ)
    İ.Köybaşı(sol)
    Ferrari
    Toraman
    ernst necip
    q7(sağ) robinho(sol)
    nihat bobo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orijinalden alıntı: Yesiltas

Belli bir süre Türkiye'de oynamış olması gerekiyodu. Bobo'da bu süreyi doldurdu. Doldurmasa bile yararı olcak bahanesiyle acil bir şekilde Nobre'yi türk yapmışlardı. Yani Türk olması için bi sorun yok. Bobo'ya bağlı olup olmaması.

Alex Türkiye'ye geleli 6 sene oldu ama yabancı statüsünde hala. Başvurudan sonra 5 yıl geçmesi lazım. Gelir gelmez başvuru yapılmadıysa (ki hiç sanmam yapılacağını) Bobo Türk statüsünde filan oynamayacak.

alexin süresi dolalı çok oldu.adam keyfinden Türk olmuyor..kaç senedir bu ülkenin ekmeğini yedi 3 kelime Türkçe konuşuyor o da yine para yediği reklamlarda...İstese geçen sene Türk statüsüne geçerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Bi Beşiktaşlı değilim ama yorum yapamadan edemedim . Arkadaşlar kimileri tek ön libero koymuş . Yahu tek ön libero oynanır mı ? Hiç mi mantığınız almıyor . Orta saha çöker baştan aşağıya . Benim şahsi görüşüm ;

Rüştü
    Rıdvan Ferrari Toraman İsmail

-------Ernst---Necip----------

Hilbert---Delgado---Quaresma

--------Bobo --

Türkiye'de yanlış bir anlayış var. 1 ön libero ile oynuyorsanız "Bu kadar ofansif oynanır mı, gol manyağı oluruz" derler, 2 ön libero oynasanız "Büyük takım bu kadar defansif adamla sahaya çıkar mı" derler.

Asıl önemli olan bu ön libero dediğimiz oyuncuların hücuma ne kadar destek verdiğidir. Xavi, Xabi Alonso, Gerrard, Lampard gibi ön liberolarınız varsa 3 tane ile de oynayabilirsiniz. O zaman kimse size "büyük takım 3 ön liberoyla oynar mı?" diye sormaz. Çünkü bu oyuncular savunma görevlerinin yanı sıra hücumda da bir 10 numara gibi sorumluluk alıyorlar.

Beşiktaş'ta bu saydığım özelliklere en uygun oyuncu Necip. Genç yaşına rağmen hem savunmada, hem hücumda inanılmaz verimli oynuyor. Son Bursa maçında yaptığı asisti Türkiye liginde Arda'dan başka yapabilen oyuncu pek tanımıyorum. Ernst de hücumda zaman zaman iyi işler yapıyor, pas alıp veriyor, şut çekiyor. Fink ise tam bir defansif ön libero, özellikle büyük Avrupa takımlarına karşı deplasmanlarda oynarken işe yarar ama Türkiye ligi için fazla defansif olur. Delgado gibi kırılgan bir oyuncunun o bölgede oynaması intihar olur.

Benim kadrom;

Rüştü
    Rıdvan-Sivok-Ferrari-İsmail
    Quaresma-Necip-Ernst-Transfer
    Nihat-Bobo

Zorlu Avrupa maçları için;

Rüştü
    Toraman-Sivok-Ferrari-Üzülmez
    Quaresma-Fink-Ernst-Transfer
    Nihat
    Bobo

• Rüştü
    Rıdvan - Toraman - Ferrari - İsmail
    Ernst - Necip
    AMF
    Hilbert - Quaresma
    Bobo

Rıdvan'ı iyileşmiş kabul ediyorum. O iyileşene kadar Ekrem oynasın. Güzel kaliteli bir hücuma yönelik orta saha transferi yaparak transfer döneminin tek tarafını kapatabiliriz. Delgado, Tabata, Holosko, Fink gönderilebilir. Zapo zaten gidecek. Eğer transfer yapılmazsa da ve illa oynayacaksa Delgado'nun oynamasından yanayım, Tabata'dan daha çok heyecan yarattığı kesin. Bu kadro eğer gerçekten kaliteli tek bir transfer yapılırsa deli iş yapar.
  • İlk 11

Hakan

Rıdvan Toraman Ferrari İsmail

Ernst

Hilbert Guti Quaresma

Nihat Bobo

Yedekler

Rüştü
    Sivok
    Ekrem
    Necip
    Volkan Şen
    Holosko
    Nobre

+2 Fink, Tabata-Delgado (İkisinden biri)

• ------------------Rüştü ------
    Hilbert - Toraman - Ferrari - İsmail
    -------------Ersnt --------------
    Quaresma -----------------Juan angel albin
    ------------------Delgado --------
    --------------------Nihat ------

Bobo Türk olunca Nihatın yerine Avrupa maçlarında da Bobo .
  • Ersnt' in yanına necip ' i yazıcaktım =)
  • bence çok şey değişebilir daha..
    zapo hazırlık kampına katılacakmış, schuster tüm yabancıları görecekmiş..

zapolu kadrolar kurmayız umarım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.