Şimdi Ara

Bu Sene Şampiyonlar Liginde Kim Daha Başarılı Olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet sana katılıyorum gönülden. Aslında iki takımımızda() CL'de gruplardan çıksa ne kadar güzel olurdu.

Fenerbahçe'nin eksiği zaten kanatları. Anelka ve Alex yerine Guily ve Petrov (Bir de defans tabi) gibi iki oyuncunuz olsaydı şimdi Şampiyonlar ligi çapında bile iyi bir kadronuz olurdu.
  • GS bence
  • konuşmaya gerek bile yok...
  • ben bu topiğe yazı yazdığımı hatırlıyorum.. acaba silinmişmi ???
  • fener ön elemeyi geçemeyecek gibi...
    galatasarayında ne yapcaı belli deil ama en fazla uefa olur...
  • Bekleyip görelim birde hatırlatayim bu sene fenerbahçe'nin 100. yılı. ben galatasaray gibi hüsran yaşatcaklarını sanmıyorum. fener ne 3. olacak nede kız basketbol takımı küme düşecek. en azından bundan daha başarılı bir yıl geçireceğimizden şüphem yok.
  • 2.ön elemeyi geçip 3.ön elemede karşımıza ya liverpol yada arsenal gelir bizdeki şans böylesonra ne yapıcaksak uefada yaparız
  • Tabiki Fb tartışmak bile hata.
  • KİM DEMİŞ GALATASARAY'ımızın KADROSU YETERSİZ!!!! KADROSU YETERSİZ OLSA ŞAMPİON OLABİLİRMİYDİ???
    BEN CE BU SENE GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİNDE AN AZINDAN ÇEYREK FİNAL OYNAR

GALATSARAYLI OLMAK AYRICALIKTIR
  • FB den 100. yılında 3 kupa beklemekteyiz.
    başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

2.ön elemeyi geçip 3.ön elemede karşımıza ya liverpol yada arsenal gelir bizdeki şans böylesonra ne yapıcaksak uefada yaparız

Takım için henüz konuşmak erken belki ama. Defans hala aynı defans. İkinci elemede güçlü bir takım çıkarsa ve defans hala aynı defans olursa. CL ligi çok zor.

Galatasaray %90 ihtimale CL'ye katılacak. Fakat bu kadro yapısıyla üst tura çıkması çok zor.

Umarım iki takımında kötü oynadıkları zamanlarda şansları yardım ederde bir yerlere gelebilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 19 Temmuz 2006; 13:05:31 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.