Fenerbahçe yeni hocasıyla, oturmuş kadrosuna yapacağı takviyelerle Devler Liginde..! Galatasaray genç kadrosuyla, şampiyonluğun vermiş olduğu özgüvenle Devler Liginde..! Ön elemeler dahil kim daha ileri gidebilir??
fb gs rekabeti mi gene.fb için bir oy
avrupa tecrübesiyle ve kadrosuyla GS
FB
ama şans da önemli. zorlu grubu var kolay grubu var
ya tabiki tartışmaya açık bi konu ama fbnin kadrosu gsninkinden daha ii bunu gslide inkar etmesin tecrübe dersen ayrı. Ama fener avrupa'da yeri geliyor hiç oynamadığı kadar iyi oynuyor. Bence şans çok önemli.
quote:
Orjinalden alıntı: mahmutkayhan
ya tabiki tartışmaya açık bi konu ama fbnin kadrosu gsninkinden daha ii bunu gslide inkar etmesin tecrübe dersen ayrı. Ama fener avrupa'da yeri geliyor hiç oynamadığı kadar iyi oynuyor. Bence şans çok önemli.
+1
Mesela geçen seneki İtalya'da oynanan Milan-Fenerbahçe karşılaşması. İzlemeye doyamamıştım walla. Ama yenilmiştik. O kötü olduydu yaw!
Ben FENERBAHÇE daha ileri gider diyorum!
Gs uefaya gider fener en iyi ihtimalle uefaya gider.
umarım başarılı oluruz.içime doğuyo başarılı olcaz gibi geliyo ama hayırlısı bekleyip görücez.
ikisi de bişey yapamaz.galatasaryın kadrosu kalitesiz,fenerbahçe müzmin başarısız.
Maalesef FB ön elemeleri geçemeyecek. GS' de gruptan çıkamayacak.
gs nin kadrosu daha az kaliteli diyen arkadaşlara katılmıyorum.fb nin orta sahası dah iyiyken gs nin defansı ve forveti daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*
gs nin kadrosu daha az kaliteli diyen arkadaşlara katılmıyorum.fb nin orta sahası dah iyiyken gs nin defansı ve forveti daha iyi.
Orta saha değil sadece orta sahanın göbeği.
quote:
Orjinalden alıntı: Raven Shield
Maalesef FB ön elemeleri geçemeyecek. GS' de gruptan çıkamayacak.
aci ama gercek.
inş her ikiside bir yerlere gelirler avrupada
quote:
quote:
haklısın.düzeltiyorum,orta sahanın göbeği.
quote:
quote:
quote:
haklısın.düzeltiyorum,orta sahanın göbeği.
Ya Gs nin defansı nasıl daha iyi ben anlayamadım gitti aynı sayıda gol yemişiz ligde...Sadece Servet in yaptığı basit hataları yada Ümit in yapamadığı ortaları gözünüzün önüne getirip bizim defans daha iyi diyorsunuz...Ben bariz bir fark göremiyorum
Aynı sayıda gol yememizin sebebi sizin orta sahanızın defansif yönden (Appiah, Aurelio, Selçuk) çok daha iyi olması. Yani yine orta sahanın göbeğinde bitiyor iş. Yoksa sizin savunmanız bizde olsaydı 20 gol fazla yerdik.
quote:
Aynı sayıda gol yememizin sebebi sizin orta sahanızın defansif yönden (Appiah, Aurelio, Selçuk) çok daha iyi olması. Yani yine orta sahanın göbeğinde bitiyor iş. Yoksa sizin savunmanız bizde olsaydı 20 gol fazla yerdik.
tamam kabul ettim bunu diyelim...Peki Galatasaray ın ileri ucu daha iyiyse neden sanırım 8gol fazla atmışız...Orta sahanın göbeği defansif yönden güçlü daha az atmamız lazım değil mi Kızma hocam beyin jimnastiği yapıyorum
Onu da hakem hatalarına bağlıyorum. Ve GS maçlarına. Ayrıca orta sahanızın göbeği bize göre çok daha kaliteli olduğu için ofansif anlamda da çok daha iyi işler çıkarıyorlar. Ve Alex 2-0 gibi skorlardan sonra maçın büyük farklara gitmesini sağladı. Bence böyle. Ama tabi farklı görüşlerde olaiblir. Zaten orta sahanın göbeği çok önemli ve dünyanın en pahalı oyuncuları bu mevkide.
quote:
Onu da hakem hatalarına bağlıyorum. Ve GS maçlarına. Ayrıca orta sahanızın göbeği bize göre çok daha kaliteli olduğu için ofansif anlamda da çok daha iyi işler çıkarıyorlar. Ve Alex 2-0 gibi skorlardan sonra maçın büyük farklara gitmesini sağladı. Bence böyle. Ama tabi farklı görüşlerde olaiblir. Zaten orta sahanın göbeği çok önemli ve dünyanın en pahalı oyuncuları bu mevkide.
Haklısın aslında göbek kaliteli ama bizde de 1 tane kenarda oynayacak adam yok..dilerim iki takımımızda başarılı olur fakat ben gruplardan çıkmalarını bile zor görüyorum..Bizim gruplara çıkma ihtimalimizde bende çıkamama ihtimalimizden düşük.Fakat hedef UEFA olursa bence daha başarılı olunur iki takımıda en az çeyrek finalde görmek çok uzak değil gibime geliyor