Şimdi Ara

Son maça kalırsa Şampiyon olurmuyuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Biz 3 kere son maçta şampiyonluk verdik bunun dünya üzerinde bir benzeri yok.Bu kez işler farklı ama işler son maça kalırsa şampiyon olurmuyuz sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son macta yenersek Şampiyon olacağız. Ama yenemeyeceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthbashack

Son macta yenersek Şampiyon olacağız. Ama yenemeyeceğiz.

Neden öyle dedinki son maç sivasla deplasmanda ama o zamana kadar düşmesi garantilenir sivasın en zor maç başakşehir maçı olacak bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansar Salvo Hastası

quote:

Orijinalden alıntı: Darthbashack

Son macta yenersek Şampiyon olacağız. Ama yenemeyeceğiz.

Neden öyle dedinki son maç sivasla deplasmanda ama o zamana kadar düşmesi garantilenir sivasın en zor maç başakşehir maçı olacak bana göre.

Puan Durumu öyle gösteriyor ama son mac sanssızlığımız var. Onu göz ardı edersek en zor maç Trabzon maçı bence. Onu alırsak %49 Şans görüyorum şampiyonluğa.

• Sivas düşmeyi çoktan garantilemiş olur, yedek takımınız bile gitse 3 atar.
  • Son maca kalırsa
    konya-bjk beraberlıgı neden olmasın ama bjknın yenılmesı ımkansıza yakın
    Yanı bjknın en az bır macta daha takılması lazım

• Son maça kalmayacak bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son maça kalırsa olamayız
  • 2011-2012'de Galatasaray'a 1 gol atsak biz şampiyon oluyorduk, GS oldu. (0-0)

2009-2011'de Trabzonspor'a 1 gol atsak biz şampiyon oluyorduk, Bursaspor oldu. (1-1)

2005-2006'da deplasmanda Denizli'ye 1 gol atsak biz şampiyon oluyorduk, GS oldu. (1-1)

2001-2002'de GS deplasmanında 2-0 yenilmeseydik biz şampiyon oluyorduk, GS oldu. Ve hatta yanlış hatırlamıyorsam beraberlik yetiyordu.

Dünya gözüyle tam 4 kez son dakika şampiyonluğu kaçırdım. Alıştım artık, bu sene kaçırırsak üzülmem ki kaçıracağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

2011-2012'de Galatasaray'a 1 gol atsak biz şampiyon oluyorduk, GS oldu. (0-0)

2009-2011'de Trabzonspor'a 1 gol atsak biz şampiyon oluyorduk, Bursaspor oldu. (1-1)

2005-2006'da deplasmanda Denizli'ye 1 gol atsak biz şampiyon oluyorduk, GS oldu. (1-1)

2001-2002'de GS deplasmanında 2-0 yenilmeseydik biz şampiyon oluyorduk, GS oldu. Ve hatta yanlış hatırlamıyorsam beraberlik yetiyordu.

Dünya gözüyle tam 4 kez son dakika şampiyonluğu kaçırdım. Alıştım artık, bu sene kaçırırsak üzülmem ki kaçıracağız.

2001-2002'de bahsettiğin maç sezonun ilk yarısı oynandı fena karıştırmışsın.

• BJK son maçta yenilse de averajla şampiyon olsak. Onun tadı başka olur ha

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

2011-2012'de Galatasaray'a 1 gol atsak biz şampiyon oluyorduk, GS oldu. (0-0)

2001-2002'de bahsettiğin maç sezonun ilk yarısı oynandı fena karıştırmışsın.

Aynen karıştırmışım. Sinirden ne yazdığımı bile anlamadım. Bıktım artık son dakika şampiyonluk kaçırmaktan.

Siz TT Arena'da beşiktaş jimnastik kulübü'nü yenerseniz puanlar eşitlenir. Sivasspor'un ligde kalmak için puana ihtiyacı varsa kesinlikle maçı alır, bjk şampiyon olur. Bende 4. kez son dakika şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşarım.

• Kalmaz

• Ancak su sekilde olursa sampiyon oluruz.

Esit puanlarla son haftaya kalirsa kesinlikle sampiyon oluruz onceki seneler gibi olmaz.2011 in tekrari yasanir

Ama bizim yenip bjk nin puan kaybetmesini beklersek o is yas.Bjk konyayi dove dove her turlu yener sampiyon olur.

• Beşiktaş'ın 3 tane zorlu maçı var. Galatasaray, Osmanlı ve Konya. Osmanlı maçı her ne kadar evlerinde olsa da Osmanlı çok ters bir takım ne yapacakları belli olmuyor. Ben bu 3 maçtan en az 1 tanesini kaybedeceklerini düşünüyorum. Ama bizim de bütün maçları kazanmamız lazım.
  • Beşiktaş bundan sonra puan kaybetmez diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ununu elemiş eleğini asmış Akhisar'dan 3 yiyen, tonla pozisyon veren BJK' nin puan kaybetmeyeceğini düşünmek aşırı iyimserlik olur. Osmanlı ve GS maçında yuzde 99 şekillenir durum, son maça kalırsa geçmiş olsun. Zira Konya'nın herhangi bir iddiası kalmadı, beraberliğin yeteceği bir maçta BJK istediğini alır. Ben BJK'nin 2 maçta takılacağını düşünüyorum..
  • Son maça kalırsa ve Sivas kalmayı/düşmeyi garantılerse Mecnun başkan bişeyler ayarlar Fener puan vermez. Diğer tarafta Konyaspor Beşiktaşı yener Fener şampiyon olur. Aykut Kocaman'a kulüp tarafından şeref madalyası verilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Son maça kalırsa ve Sivas kalmayı/düşmeyi garantılerse Mecnun başkan bişeyler ayarlar Fener puan vermez. Diğer tarafta Konyaspor Beşiktaşı yener Fener şampiyon olur. Aykut Kocaman'a kulüp tarafından şeref madalyası verilir.

Teoride güzel

• hep biz mi kaybedecez son maçta be birazda beşiktaş kaybetsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.