Şimdi Ara

Son maça kalırsa Şampiyon olurmuyuz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Son maça kalırsa o iş, Fenerbahçe futbolcularındaki psikolojik etki ortaya çıkar, kendinizden örnek verin, başaramadığınız birşeyi tekrar tekrar denerken bile stres yaşarsınız tekrar yapamam diye. Bence son maça kalırsa Fb çok stres yaşar.

Bu mantıkla beşiktaşın şampiyon olamaması lazım

Dostum Fb son maçlarda kaç kere şampiyonluk kaybetti, o psikolojik olarak asla unutulmayacak birşey ve emin ol futbolcuların beyninde vardır. Bak bu konularda eğitimli biri olduğum için bu kadar net konuşuyorum, şöyle bir örnek vereyim mesela;

Bir takım bir takımı uzun süredir yenemiyorsa eğer bu genel olarak böyle devam eder, Barcelona deplasmanda yıllardır Real Sociead'ı yenemiyor. Bu seneki efsane kadro bile yenildi, maçı canlı izledim bu psikolojik tepkiyi görebilmek için, inan Barcelona'lı topçularda tükenmişlik sendromu vardı, sanki büyülenmiş gibiydiler. Bunlar komik gelebilir ama gerçektir, Fb özellikle Sivas maçında aşırı stres yaşar, hele şampiyonluk o maça kalırsa, o maçı kazanma şansı %30 bile diyemem.

• BJK son maç şampiyonluğu kaybedecek.
  • Bana son maça 2 puan geride falan girersek şampiyon olacağız gibi geliyor. Lider girersek olamama ihtimalimiz daha yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Son maça kalırsa o iş, Fenerbahçe futbolcularındaki psikolojik etki ortaya çıkar, kendinizden örnek verin, başaramadığınız birşeyi tekrar tekrar denerken bile stres yaşarsınız tekrar yapamam diye. Bence son maça kalırsa Fb çok stres yaşar.

Dostum Fb son maçlarda kaç kere şampiyonluk kaybetti, o psikolojik olarak asla unutulmayacak birşey ve emin ol futbolcuların beyninde vardır. Bak bu konularda eğitimli biri olduğum için bu kadar net konuşuyorum, şöyle bir örnek vereyim mesela;

Bir takım bir takımı uzun süredir yenemiyorsa eğer bu genel olarak böyle devam eder, Barcelona deplasmanda yıllardır Real Sociead'ı yenemiyor. Bu seneki efsane kadro bile yenildi, maçı canlı izledim bu psikolojik tepkiyi görebilmek için, inan Barcelona'lı topçularda tükenmişlik sendromu vardı, sanki büyülenmiş gibiydiler. Bunlar komik gelebilir ama gerçektir, Fb özellikle Sivas maçında aşırı stres yaşar, hele şampiyonluk o maça kalırsa, o maçı kazanma şansı %30 bile diyemem.

İyi de hocam başaramayan futbolculardan bir Gökhan ile Volkan var. Diğer futbolcular son maçta şampiyonluk kaybetmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

quote:

İyi de hocam başaramayan futbolculardan bir Gökhan ile Volkan var. Diğer futbolcular son maçta şampiyonluk kaybetmedi.

Dostum Barcelona'nın kadrosuda değişti, demek istediğim olay psikolojik tamamen. Beşiktaş Akhisar'ı lige çıktığından beri deplasmanda yenememiş, emin ol 3-3'lüük son maçta olan olaylar tamamen bu psikolojik baskının sonucu oluşan hatalar. Biraz araştırırsanız bunun gerçek olduğunu anlayacaksınız, futbolcularda insan. Futbolcular değişiyor ama takım aynı kalıyor, karşı takımda öyle. Karşı tarafta baskın olarak çıkıyor sahaya örneğin.

• şampiyonluk son maça kalırsa ve arada 2 puan fark varsa ben fb nin şampiyon olacağını düşünüyorum.
  • İçerideki 2 maç garanti, başakşehir maçı çok zor o maça prim fln bişeyler ayarlasın aziz başkan. Bu 3 maçı alırsakta son sivas maçını alırız sıkıntı olmaz. Bence kalan maçımızı kaznırsak şampiyonuz Bjk kesinlikle puan kaybedecek
  • Bu sene beşiktaş şampiyon olamazsa, daha oynamasınlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

BJK son maç şampiyonluğu kaybedecek.

Beşiktaş'ın şampiyonluklarına bakarsak son maçlar hep deplasman da olmuş. Bu sene de son maç deplasmanda, kısaca bence şampiyonluk adına umudunuzu koruyun ama fazla da hayallere kapılmayın. Bu Beşiktaş sizin hayallerinizde ki Beşiktaş değil, bizim hayal ettiğimiz Beşiktaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Neden bu kadar umutsuzsunuz? Daha 4 maç var.

Bütün maçlarımızı kazanırsak kesinlikle şampiyon oluruz.

Neye göre kesinlikle? Beşiktaş kime yeniliyor?

Galatasaray, Osmanlıspor ve Konyaspor'la oynayacaklar. Biz bu takımlara 7 puan bıraktık. İyi defans yapmıyorlar. Biz her maçımızı aldığımız takdirde sadece 1 kere yenildiklerinde veya 2 beraberlikte biz şampiyonuz. Hangi maçta takılacaklar bilmiyorum ama takılacaklar.

Ayrıca 82 puanla şampiyon olduğumuz 2011 sezonundan sonra 80 puanı gören olmamış. Hepsini alırsak 79 puan oluyor. Bununda yeterli olacağını düşünüyorum şampiyonluk için.

• ben de senin gibi düşünüyorum. kayseri de puan bırakırlarsa benim için süpriz olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

Neden bu kadar umutsuzsunuz? Daha 4 maç var.

Bütün maçlarımızı kazanırsak kesinlikle şampiyon oluruz.

Neye göre kesinlikle? Beşiktaş kime yeniliyor?

Galatasaray, Osmanlıspor ve Konyaspor'la oynayacaklar. Biz bu takımlara 7 puan bıraktık. İyi defans yapmıyorlar. Biz her maçımızı aldığımız takdirde sadece 1 kere yenildiklerinde veya 2 beraberlikte biz şampiyonuz. Hangi maçta takılacaklar bilmiyorum ama takılacaklar.

Ayrıca 82 puanla şampiyon olduğumuz 2011 sezonundan sonra 80 puanı gören olmamış. Hepsini alırsak 79 puan oluyor. Bununda yeterli olacağını düşünüyorum şampiyonluk için.

İnşallah dediğin gibi olur da ben Konyaspor harici bi maçta puan bırakacaklarını düşünmüyorum. Onda da berabere kalırlar diye düşünüyorum.

• Maalesef hayir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.