Şimdi Ara

Bu seneki sl favoriniz kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeterince mac oynandi, takimlari degerlendirmek icin.

ben bizi favori olarak gormuyorum. mac mac bakiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bizi favori olarak görmüyorum. Bence Barça-Juve ya da Psg-Juve arasında geçecek. Ben Juve alır diyorum bu sene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

Ben de bizi favori olarak görmüyorum. Bence Barça-Juve ya da Psg-Juve arasında geçecek. Ben Juve alır diyorum bu sene.
    kovac hoca akillanmaz diyorsun yani.aslinda bu sene munih benim en tirstigim takimdi.kovac hoca bitiklerdeki israri bunu degistirdi

juvenin ortasahasi zayif. barcanin defansi.

• juve barca finali oynanir.

juve diri takim barca da allem eder kallem eder finale kalir

• Napoli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louis Van Gaal

Napoli...
    niye napoli hocam?

gruptan cikmalarini dahi zor goruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 30 Kasım 2018; 20:32:18 >
  • Manchester United

Fellaini gibi bir gol makinesi varken kupayı başkasına bırakacağımızı mı sanıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • juventus almalı ocak transfer döneminde zayıf olan bölgesi orta sahaya takviye yapacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

kovac hoca akillanmaz diyorsun yani.aslinda bu sene munih benim en tirstigim takimdi.kovac hoca bitiklerdeki israri bunu degistirdi

juvenin ortasahasi zayif. barcanin defansi.

Alıntıları Göster
    Kovac hoca bir şeylerden ders çıkarana kadar 2-3 sl geçicek abi

Dediğim gibi ben kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum kesinlikle ama büyük takım hocası olacak kadar da hatalarından hızlı ders çıkaran ve kadro adaletini sağlayıp oyuncular üzerinde otorite kuracak biri değil, oyuncu değişiklikleri berbat ve her şeyden önemlisi ribery seviciliği var abi adamda. Benfica maçında pek farkedilmedi ama Robben'den sonra oyundan aldı Ribéry'i. Hadi dersin skor iyi olduğu için Robben'i riske atmamak için önce Robben'i aldı dersin de bu adam hep aynısını yapıyor.

• Bu sene çok net Juventus.Buyuk bir aksilik sakatlık vs olmazsa tabi ki.Devre arası da illa ki ortasahaya takviye yapacaklardır.

• Psg-juve final

• City - Juventus

City - Barcelona

Barcelona - Juventus

• Barcelona. net...

juve diyenler sanırım "ronaldo var" diye yazıyor...

juve'nin kupaya uzanması için önce devre arası orta sahaya takviye yapması gerekiyor. tek ronaldoyla olacak iş değil...

yoksa yine hayal kırıklığına uğrayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 3 Aralık 2018; 23:32:0 >
  • Barcelona alsın isterim ama valverde ile çok zor o yüzden malesef favori olarak görmüyorum. Eğer barça alamazsa mbappe den dolayı psg alsın isterim. Neymar liverpool maçında olduğu gibi kendine değilde takıma oynarsa ki gerçekten çok olgun bi futbol oynadı büyük ihtimalle psg alır.

Fakat her ne kadar son yıllarda sürekli elensede pep guardiola gerçeği var kel hocamın sağı solu belli olmaz. Hatta city-psg finali çok keyifli olur.

• Juve alsın isterim
  • Ronaldo kazanır bence. Real Madrid ve Milan'dan sonra en çok Şampiyonlar Ligi kazanan takım o sonuçta.
  • City alır.
  • VAR'ın da gelişiyle birlikte sürprizlere açık bir ŞL izleyeceğiz bundan sonra. Zaten artık elitler de eski gücünde değil. Kupayı kim alır kestiremiyorum ama yarı final seviyesinde yine sürpriz takımlar görürüz bence.

• Juve

• Juve alamazsa çok şaşırırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.