Şimdi Ara

Bu ses nereden geliyor :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Saçma bi sebepten bile olabilir.Benim aracımda da kalkışta tak diye bişey vuruyordu,karter korumasının civatası gevşemiş kalkışta gaz verince metal koruma oynayınca ses yapıyormuş..onu sıktı usta ses falan kalmadı

Aynen bazen saçma sapan şeylerden acayip sesler gelebiliyor arabadan. Bir gün bir çalıştırdım arabayı motordan zırıl zırıl bir titreşim geliyor, ulan dedim ayvayı yedik motorda sıkıntı var. Açıyorum bakıyorum yok birşey, içeri geçiyorum sol ön kirişin ordan yüksek bir zırıltı sesi, düz giderken ses yok, gazlayınca yine zırıldıyor. Bir gün 3 arkadaş geçtik aracın başına, biri motora gaz veriyor, ikimiz sağını solunu her yerini kurcalıyoruz ne motor koruma kapağı kaldı ne çamurluk davlumbazı bakmadığımız. Sonra ortaya çıktı ki hava filtre kutusunun borusunun bağlantı yerindeki plastik klipslerden biri taka çıkara gevşemiş hafiften, motor titreşince iki plastik boru birbirine değip zırıltı yapıyor. Bu küçük şeytan yüzünden 3 gün motor gitti diye düşündüm Araya kağıt sıkıştırdık oldu bitti.

Başka bir zaman yine sol ön tekerin ordan bir tıkırtı sesi geliyor. Ara ara en son baktım ki çamurluk davlumbazının bir tane klipsi yerinden çıkmış davlumbaz titreşiyor. Taktım gitti. Bu tip sesler insanı deli ediyor ama suçluyu bulup hallettiğinizde de muazzam bir keyif veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 8 Kasım 2016; 16:24:29 >

• Aks lalesine baktır büyük ihtimal sıyırmaya başlamıştır. Eğer çok sıyırmışsa yolda bile kalabilirsin
  • Avans vuruyor. Bu sesin gelmesinin sebebi, motorun talep edilen güce göre yakıt beslemesinin az kalması.. Bu nedenle ilk kalkışta ve yokuşta yapar. Çözüm için aşırı ses gelmekte ise ayar gerekebilir. Ses az ise normaldir, kalkışta ve yokuşta gaza biraz daha basarsanız bu ses gelmeyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.