Şimdi Ara

[font='Tahoma'][b][size=7]Bu sesin çaresi yok mu? (Lpg Enjektörleri)[/size][/b][/font]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Landi Renzo sıralı sistem kit kullanıyorum. Çok kaliteli ve sorunsuz bir sistem. Ayrıca yakıt sarfiyatı da çok harika (Focus II ile ş.içinde 130 bin lira falan yakıyordu)

Şu an 2005 model elantra kullanıyorum. Aynı kitten bu arabama da taktırdım. Motor bölmesindeki ses yalıtımı focusa göre biraz vasat kaldığı için lpg enjektörlerinden gelen ses biraz can sıkıyor. Aslında çok da abartılı değil ama sonuçta dizel bir araba gibi şıkırdaması hoş bir durum değil.

Çözüm önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratbeyim -- 11 Kasım 2007; 1:08:50 >

• Landı Renzonun enj ses oranı bıraz cansıkar ama aracın icine ses fazla alıyorsa enj baglantı yapıldıgı yerde bırsıkıntı olabılir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kan -- 16 Kasım 2007; 12:57:28 >
  • bende de çatır çutur ses çıkıyor landi renzoda. dizel araç kullanan arkadaşlarla senkronize çalışıyor alet

ayrıca bir özelliği daha cut-off devreye girdiğinde mesela 3000 devir gibi gazdan çekerseniz viteste, açık hava filtre taktırmış gibi bir ses geliyor motordan "vuuurrrvvvv" diye bu da güzel bir etki.

zaten çatır çatır sesler 2500 civarından sonra duyulmuyor. en çok duvar kenarlarından geçerken belli oluyor.
  • Landi Renzonun enjektörleri bosch değil enjektörün üzerindeki basınç sensörü bosch enjektör Landi Renzonun kendi imalatı bu yanlışlığı düzeltelim

Saygılarımla

quote:

Orjinalden alıntı: m_kan

Landı Renzonun enj bosch markadır ses oranı bıraz cansıkar ama aracın icine ses fazla alıyorsa enj baglantı yapıldıgı yerde bırsıkıntı olabılir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.