Walla dunde bızım ustumuzden sabaha kadar gecti durdu baya bi muhabbet konusu oldu sabaha kadar
knightı cnler basmış...
quote:
Orjinalden alıntı: _KoMüNiSt_
o ne laaaaaaa olum perili oyun mu ne la bu??????
ay öldüm gülmekten, valla periler basmis oyunu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: steal_heard
BENDE GÖRDÜM DÜN GÖL KIYISINDA :D DAHA ONLARDAN ÇOK GÖRCEZ GİBİ :D
steel senin ne mal olduğunu herkes bilio sallamayalım lütfen sana diyorum başka bişi demiorum
GİT BEA İŞİNE BEN ORDA ESPRİ YAPTIM ALDIN CHİTİN BOW NU BENDEN CIVI SONRA UNUTMADIM ALANA KADAR YAGLARINI AYNI ZAMANDA BEYLER GURCO_92 BİR SKİLL BUG CUDUR KOSP TA KULLANIYOR AKII DA BÖYLE HERİFLERE BAN ASIL
sen ne zaman adam oldun be chitin bowmuş onu bana sattın ya sen kospmuş skil bugmış sana gıykkkkkk lvl 60 chara nowa açıom dimi zeqi şey 60lvl olcam bide bug yapcam sen git sütünü iç n000000000000000000b şey
LAN 10M YE NERDE CHİTİN BOW +6 BULCAN LAN ????????? SEN BİR KERE 50 LWL SİN VE ARCHER SIN İŞTE YALAN OLDUGU BURDAN BELLİ OLUYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SENİ BEN KASTIM LAN BEN OLMASAN HALA 30 LWL DİN SEN !!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
LAN 10M YE NERDE CHİTİN BOW +6 BULCAN LAN ????????? SEN BİR KERE 50 LWL SİN VE ARCHER SIN İŞTE YALAN OLDUGU BURDAN BELLİ OLUYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SENİ BEN KASTIM LAN BEN OLMASAN HALA 30 LWL DİN SEN !!!!!!!!!!!!!!!!!
geçen gün ağlıyodun ban item wer diye 60lvl adamım banlandı salaklık bende sana yardım ettim 57mage werdim seni insan yerine koydum senin gibi sewiyesizlerle muhattap olmak istemiyorum
ARKADAŞ BU FOTO SERVERİN YENİ BÜYÜLERİ İMİŞ BENDE 65 LİK BİR MAĞİÇ TEN ÖĞRENDİM .....
quote:
Orjinalden alıntı: @krep
ARKADAŞ BU FOTO SERVERİN YENİ BÜYÜLERİ İMİŞ BENDE 65 LİK BİR MAĞİÇ TEN ÖĞRENDİM .....
cok tuhaf bi kere öle bi saldırı nasıl olcak? bi kere cok manasız(potlu:p) bişey orda onun geçmesi ne işe yarıoki gercekten onunlan ilgili bi bilgi sahibi varsa bizi bilgilendirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: mtuzel
quote:
Orjinalden alıntı: @krep
cok tuhaf bi kere öle bi saldırı nasıl olcak? bi kere cok manasız(potlu:p) bişey orda onun geçmesi ne işe yarıoki gercekten onunlan ilgili bi bilgi sahibi varsa bizi bilgilendirsin...
Heralde adamın dikkatini dagıtıyor olsa olsa öyle bir saldırı olur işte başka ne olacak
AŞAĞIDA YAZDIKLARIMDA ÇOK CİDDİYİM
OLM BU MELK BİLİYONUZMUUUUU????
quote:
quote:
geçen gün ağlıyodun ban item wer diye 60lvl adamım banlandı salaklık bende sana yardım ettim 57mage werdim seni insan yerine koydum senin gibi sewiyesizlerle muhattap olmak istemiyorum
SEN HİÇ BİR ZAMAN 55 İN ÜSTÜNE ÇIKAMADINKİ BANA 57 LWL ADAM VERESİN HEM İTEM İSTEYEN SENDİN PEŞİMDEN KOŞUP BOW LAZIM YOK PADS LAZIM DİE !!!!!!!!!!!!!!!! BENİM 60 LIK CHAR BANLANDI BİR KERE SAALLAMA ZİYA İŞTE GÖRÜYORUZ BEYLER ARKADAŞI KOSP CU İŞTE NOLCAK
Hani Harry Potter'da bir adam kaçtıydı. Hapishaneden , herhalde bu oyundada biri kaçtı guard olarak meleki gönderiolar. Harry Potter da ruh emici burda ban yedirici
quote:
Orjinalden alıntı: foxer92
ben biliyorum.serevur salıyo bunları düp gibi skill bug gibişeyleri bu görürse ban yersin 2güne kadar yani bu geçerken görünmüz olmak twon atmak falan işlemiyo benimarkadaş yani buda canavardır dedi bişi olmaz dedi 2 saat sonra ban yedi(skill bug kullanıyodu)....
puhahahahahahhahahahahahahh yerdeyim laan yuh ya espiri demi bu
bugmış zırtmış yürü git THE_PUNISH_SHOW banlandıktan sonra benden 57 mage almadınmı sana werdiğim itemlerin haddi hesabı yok aç gözlü 55in üstüne çıkamamışım asıl sen salla ziyaaaaaa o adamıda geri almayı bilirim.olan benim gibi iyi niyetlilere oluo msne gelsene sen al msn adresim gurkan_tuna@msn.com bekliyorum steal yiyosa gel
hop hop sulanmayın o benim sevgilim MELEK. GM in amca kızı yakında istiycez kendisini adminden o geçerken nowa fln atiim demeyin külahları değişiriz ha ona göre
buyur aslanım adam gibi oku espiri olup olmadığına sınra yorum yap...
quote:
Orjinalden alıntı: floo
quote:
Orjinalden alıntı: foxer92
ben biliyorum.serevur salıyo bunları düp gibi skill bug gibişeyleri bu görürse ban yersin 2güne kadar yani bu geçerken görünmüz olmak twon atmak falan işlemiyo benimarkadaş yani buda canavardır dedi bişi olmaz dedi 2 saat sonra ban yedi(skill bug kullanıyodu)....
puhahahahahahhahahahahahahh yerdeyim laan yuh ya espiri demi bu