ya arkadaslar ben ne pencere acarsam acayim su altta yatay bicimde duran mavi kisimda,actigim pencerenin icon resmi berbat gorunuyo ama pencerenin ust kismindaki mavi bolumdeki icon resmi bayagi guzel(ornegin: internet explorer "e''biciminde).ayni sekilde ''bilgisayari kapat'' ve ''yeniden baslat'' iconlarda berbat durumda kime sorsam bisiy yapamadi.ben media center kullaniyorm bununla bi ilgisi olabilirmi
o berbat görüntüyü bi screenshot al biz de görelim
bilgisayarıma sağ klik yapıp özellikleri aç. gelişmiş ve performans ayarlarını tıkla oradan en iyi performans için ayayrla butonunu seç belki işe yarıyabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: TT
o berbat görüntüyü bi screenshot al biz de görelim
screen shot yapsam bile alttaki iconlarin kotu gorundugunu secemessin
quote:
Orjinalden alıntı: meios
bilgisayarıma sağ klik yapıp özellikleri aç. gelişmiş ve performans ayarlarını tıkla oradan en iyi performans için ayayrla butonunu seç belki işe yarıyabilir.
hersey full qulity bi sorun yok dio troobleshot yaptim o bile ise yaramiyo artik diorum bu media center in bi seyi olsa gerek yoksa kimse boyle sacmallik duymadim diyor
sen ekran kartı driverin vardı ya onu bi internetten güncelle yada elinde olanı tekrar kur onuda sağ klik driveri güncelle de dosyanın yerini göster
o windows tan kaynaklanıyor olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme