Şimdi Ara

Bu sıcaklıklar normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar boştaki sıcaklık değerlerim sizce bu değerler normal mi?

• bana gayet normal geldi.
  • Gpu ya yükde bakmak gerek onundışında iyi
  • Sağolun.Bazı kişilerde E8400 ün daha düşük sıcaklıkta çalıştığını gördüm de 35-40 gibi o yüzden sorayım dedim. Bir problem çıkmaz demi boşta 50-55 arası çalışmasından dolayı.
  • Buda yük altındaki sıcaklık değerleri.
  • yük altında bence fazla..tavsiyem bu yaz sıcaklıklarında kasa kapağı açık bırakman ve dar yerlerde tutmaman..çünkü yaz geldi 5-6 derece oynuyor ve kasadaki hava sirkülasyonu iyi değilse kasa kapağının kapalı olması 6 derece oynuyor bende öyle yani denemende fayda var..benim havalandırmamda iyi değil..cpu p4 presscott biliyorsun sen
    kasa kapağı kapalı cpu 51-52 gpu 51-53
    kapak açık cpu 47-48 gpu 47 fan %35
    tabi kışın gpu 42-43 derece arası oluyor
  • Eger stok fanla oc siz kullanıyorsan yüksüz ve yük altın sıcak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda sıcaklığı normal mi???
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

yük altında bence fazla..tavsiyem bu yaz sıcaklıklarında kasa kapağı açık bırakman ve dar yerlerde tutmaman..çünkü yaz geldi 5-6 derece oynuyor ve kasadaki hava sirkülasyonu iyi değilse kasa kapağının kapalı olması 6 derece oynuyor bende öyle yani denemende fayda var..benim havalandırmamda iyi değil..cpu p4 presscott biliyorsun sen

Kapağı açınca dahada kötü oluyor ekran kartı boşta 66 ile çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: melihcan00

Eger stok fanla oc siz kullanıyorsan yüksüz ve yük altın sıcak.

Ne yapmamı önerirsin stok fan ve oc siz.

• bu yaz sıcağında iyi bile sayılır. kapağı açmanın çözüm olmaması çok ilginç. bu ters etkiyi ilk kez sizden duydum...
  • bende'de şu TMPIN2 yazan yerde sıcaklık 80 derece gösteriyor sebebi ne olabilir ve ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barissenaybalkan

bu yaz sıcağında iyi bile sayılır. kapağı açmanın çözüm olmaması çok ilginç. bu ters etkiyi ilk kez sizden duydum...

Bende pek anlamış değilim ama bence kasa içi sirkülasyon iyi kapağı açınca sorun oluyor.
  • anormal bir durum söz konusu değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

yük altında bence fazla..tavsiyem bu yaz sıcaklıklarında kasa kapağı açık bırakman ve dar yerlerde tutmaman..çünkü yaz geldi 5-6 derece oynuyor ve kasadaki hava sirkülasyonu iyi değilse kasa kapağının kapalı olması 6 derece oynuyor bende öyle yani denemende fayda var..benim havalandırmamda iyi değil..cpu p4 presscott biliyorsun sen

Yük altında fazlamı

70 dereceye kadar sıkıntı yaratmaz. 65-68 dereceyi geçmemesi tavsiyemdir

@as66

Kasanın içi ve fanlar tozdan arındır ve bunu kullanma sıklığına göre en az ayda bir kere takrarla

• quote:

Orjinalden alıntı: as66

quote:

Macunu yenileyebilirsin sogutucu tozlandıysa ısınma yapar temizle ve öyle dene. Kasa önüne ve arkasına önden alıp arkadan havayı atacak şekilde fan taka bilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Macunu yenileyebilirsin sogutucu tozlandıysa ısınma yapar temizle ve öyle dene. Kasa önüne ve arkasına önden alıp arkadan havayı atacak şekilde fan taka bilirsin.

Eyvallah peki harddiskin soğukta çalışmasının bir zararı varmı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bence yok saçmalık bence bu..yoksa niye adamlar hdd cooler çıkarsınki..soğukta çalışan parça her zaman iyidir..uzun ömürlü olur..hem neden soğuk çalışınca zararı olsunki.hatalıysam pm atınız

• biriside lütfedip bana bir cevap verse!

demiştimki TMPIN2 yazan yerde sıcaklık 80 derece gösteriyor acaba neden ve bu TMPIN2 nedir ve ne yapmalıyım ?
  • cpu yüksek diğerleri normal

boşta 45 yük altında 60 dereceyi geçmemesi gerekir.muhtemelen fanın yerleştirilmesinde problem var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

cpu yüksek diğerleri normal

boşta 45 yük altında 60 dereceyi geçmemesi gerekir.muhtemelen fanın yerleştirilmesinde problem var.

Fanı kontrol ettim çıkardım temizledim taktım yine aynı değişmedi macunu yenilesem etkilermi bide macun fiyatları ne kadar bilen varmı?
  • quote:

Yok çok çok iyi nakdar soguk çalışırsa o kadr iyi olur 50 dreceyi geçmesin yeter zatn biri 28 derce çok iyi biride 40 sorun çıkartmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: somniferum

biriside lütfedip bana bir cevap verse!

demiştimki TMPIN2 yazan yerde sıcaklık 80 derece gösteriyor acaba neden ve bu TMPIN2 nedir ve ne yapmalıyım ?

Anakart olmalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.