Şimdi Ara

Bu sıcaklıklar normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir sorunum var sizlere sormak istiyorum aşağıda gördüğünüz sıcaklıklar normal mi. eğer değilse ne önerirsiniz
    İşlemcim Amd X6 1090T üzerinde orta seviye soğutucu mevcut. Ekran kartım Gigabyte GTX 465.

• burda ekran kartının min ve max kaç derece olduğunu gosteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir sorunum var sizlere sormak istiyorum aşağıda gördüğünüz sıcaklıklar normal mi. eğer değilse ne önerirsiniz
    İşlemcim Amd X6 1090T üzerinde orta seviye soğutucu mevcut. Ekran kartım Gigabyte GTX 465.

ekran kartı fanını yukseltmenız gerek ayarlarında yuzde, kırk, sız onu yuzde yuz yapın ekran kartı sıcaklıgı duser. Islemcıde fanınıda temızlemenızı onerırım

• İşlemci fanını daha yeni temizledim macunu olsun diğer şeyler olsun sanırım soğutucu artık yeterli gelmiyor. Fan nasıl yükseltebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

İşlemci fanını daha yeni temizledim macunu olsun diğer şeyler olsun sanırım soğutucu artık yeterli gelmiyor. Fan nasıl yükseltebilirim acaba?

yenısını alın bence fan kac rpmde donuyo?
  • 2313rpm sanırım arttırılabiliyor
  • Havanın 40 derce olduğunu düşünürsek normal değerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda sıcaklığı normal mi???
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScarlet

Havanın 40 derce olduğunu düşünürsek normal değerler.

benim sıcaklıklar 50 ona bakarsan 10 derecelik fark az gibi görünebilir ama benim pc o sıcaklıga crysis 2yi ultrada açınca çıkıyor bence normal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamePlayer

quote:

benim sıcaklıklar 50 ona bakarsan 10 derecelik fark az gibi görünebilir ama benim pc o sıcaklıga crysis 2yi ultrada açınca çıkıyor bence normal değil

110 dereceye kadar yolu var. 50-60 derece normaldir. Belki bi kaç ufak ayarla 45 42 civarnı çekebilir.
    Kullandığı şartlara da bağlı.
    Sen klimalı bi odada kullanıyorken onun kasası doğrudan güneş görüyor olabilir.
    Sistem parçaları da etkili. Sen 200 liralık bi fan kullanıyorken o 25 liralık standart fanlardan kullanıyor olabilir.

• Kendim ocak ayında oc yapmam nedeniyle 65 derecede kuullandım şayet bi sorun görmedim. Her türlü işlemci bu değerleri kaldırabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GamePlayer

quote:

110 dereceye kadar yolu var. 50-60 derece normaldir. Belki bi kaç ufak ayarla 45 42 civarnı çekebilir.
    Kullandığı şartlara da bağlı.
    Sen klimalı bi odada kullanıyorken onun kasası doğrudan güneş görüyor olabilir.
    Sistem parçaları da etkili. Sen 200 liralık bi fan kullanıyorken o 25 liralık standart fanlardan kullanıyor olabilir.

110 biraz fazla dedin i7 2600k işlemcim bile 90 derece son sınır
    + benim işlemci 50 derece + overclock
    odamda klima yok bence bu değerler kesinlikle fazla

• Pentium 4ü 110 a çıakranlar var... Sınıf arkadaşım. Fazla veya az olması göreceli. Tartışmak manasız. i7 kullanan bi adama fazla gelebilir ama kara düzen pentiumcular için normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.