Şimdi Ara

BU SICAKLIKLARDAN HANGİSİ DOĞRU (2 FARKLI PROGRAM SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenovo z580 model laptopum var genel olarak ısınma problemi yok ama ben yine de sıcaklıklarını kontrol etmek istedim. ilk başta her zaman kullandığım program olan speedfanı yükledim sonra hw monitör ve core temp programlarını da yükledim. sorun şu ki işlemci sıcaklığı speedfan'da core 0 : 33 , core1 : 33 santigrat derece olarak gözükürken coretemp ve hw monitörde 53 derece gibi gözüküyor. aşağıya da ss sini koydum. bu işe hiçbir anlam veremedim ben şimdi hangi programa inanacam arkadaşlar ? laptopun fan çıkışını elimle kontrol ediyorum o kadar sıcak hava da gelmiyor şuanda mesela 35 derecelik hava anca geliyordur. ben şimdi hangisine inanayım arkadaşlar ? bu modelin soğutmasında bir problem yok zaten boşta 53 derece gibi bir sıcaklık olması hiç mantıklı değil bence speedfan doğru gösteriyor ama hangisine inanıcam bilemedim. başka sağlam bir program varsa ya da başka önereceğiniz bir şey varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ben bu işin içinden çıkamadım.

BU SICAKLIKLARDAN HANGİSİ DOĞRU (2 FARKLI PROGRAM SS'Lİ)

• Speed fan yanlış gibi hdd için 50 derece fazla bence
  • Speedfan sorunlu zaten. Coretemp gerçeğe daha yakın değerler verir BIOS dan teyit edin
  • aida64 ile bir bakın derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.