Bildirim
Bu Silverdan Nasıl Çıkıcam (QQ)
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben burada troll göremedim. -
kötü oynayabilir insanlar karşıdaki oyuncu ondan iyiyse , trollemediği sürece kızamassın ve gördüğüm kadarı ile troll yok -
silverdan çıkınca her maçı kazanacağını yada takımına süper adamlar gelecek falan mı zannediyorsun -
Arkadaşı anlıyorum. Her maç mı kötü oynayan gelir demek istiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Jinx bir tane defansif bir item çıksaymış iyiymiş -
Valla 4,5 kda ortalamayla sup oynuyorum. 200 maçın 190 ı da böyle oynamışımdır. Sabah 89lp idim şu anda 2. 4 maç üstüste küfürleşip afk kalanlar geldi. Yani aynı başlığı ben açıcaktım ama herkeste aynı sıkıntı var. İyi oynadığını düşünüyorsan parayla üst ligden hesap almaktan başka bi çaren yok.Ya da mükemmel şekilde oyunu tek başına taşıyacağın karakterlerler taşıcaksın maçları pre bulup. Ben şahsen umudumu kestim Gümüşten normal bir şekilde çıkma ihtimalin yok orta düzey bir oyuncuysan. -
Jax'a hextech ve guinsoo? -
maça bakmadım ama troller 1 karşıya 1 bize geliyor şimdiye kadar bana öyle denk geldi bu serverda, eğer böyleyse maç spamlamak yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Raplex.SC2
Valla 4,5 kda ortalamayla sup oynuyorum. 200 maçın 190 ı da böyle oynamışımdır. Sabah 89lp idim şu anda 2. 4 maç üstüste küfürleşip afk kalanlar geldi. Yani aynı başlığı ben açıcaktım ama herkeste aynı sıkıntı var. İyi oynadığını düşünüyorsan parayla üst ligden hesap almaktan başka bi çaren yok.Ya da mükemmel şekilde oyunu tek başına taşıyacağın karakterlerler taşıcaksın maçları pre bulup. Ben şahsen umudumu kestim Gümüşten normal bir şekilde çıkma ihtimalin yok orta düzey bir oyuncuysan.
Yok lan,bende gümüşteyim 10da 2 yaptım Morgana oynayarak gayette çıkılıo 😈
runaan almış -
duo bul -
-
Çıkabileceğini düşündüren ne ? Sup oynayan arkadaş bu arada, Zyra dene, eninde sonunda da bir tane iyi adc gelir yanına, duo gir onunla diğer suplarıda oyna ama soloyken ve adc'nin kdalarına bakarsın kötüyse yapıştır Zyra'yı. -
iki takımda da keşiftaşı olmaması/ 50. dakikada hala normal ziynetin bulunması ve 50 dakikada en fazla 281 cs olması çok iç acısı -
şans -
neden 0/6 bitirdiğin graves oyununu koyup free win aldım diye konu açmadın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarantin Quentino -- 21 Ağustos 2014; 10:23:50 > -
ortada bir oyun olmuş bilerek feed filan yok... senin takım devede kulak tr için ben amumu aldım adam master aldı sonra dedi ben jung gitcem ikimizde çarp var. sadece oyunu kazanmak için solo yaptım karşımda jax vardı. bende kule altı kaldım farm yaptım oyunu kazandık tr de olaylar çok inada biniyor. biraz altdan alsanız herşey çok güzel olacak... -
quote:
Orijinalden alıntı: glumblapinta
runaan almış
Noldu oxi abin runaan kasmiyormu sincap
Bu resimde senin silver oyunculuğu üstüne koyduğun ve sonuc alamadığın bir tablo yok ki. Sen de ortalama oynamissin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- undefined hatası
- lol ağır yara itemleri
- kara alistar fiyat
- flame atmak ne demek
- shaco replikleri
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X