Şimdi Ara

Bu Silverdan Nasıl Çıkıcam (QQ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan benim 3 oyunum da ancak 120 kill cikiyor toplam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

iki takımda da keşiftaşı olmaması/ 50. dakikada hala normal ziynetin bulunması ve 50 dakikada en fazla 281 cs olması çok iç acısı

ben de gümüşte oynasam ben de önem vermem görüşe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

iki takımda da keşiftaşı olmaması/ 50. dakikada hala normal ziynetin bulunması ve 50 dakikada en fazla 281 cs olması çok iç acısı

ben de gümüşte oynasam ben de önem vermem görüşe.

Dedi gold xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Çıkabileceğini düşündüren ne ? Sup oynayan arkadaş bu arada, Zyra dene, eninde sonunda da bir tane iyi adc gelir yanına, duo gir onunla diğer suplarıda oyna ama soloyken ve adc'nin kdalarına bakarsın kötüyse yapıştır Zyra'yı.

http://tr.op.gg/summoner/userName=Raplex 4.52 Morgana 4.13 de Thresh kdası ile oynuyorum toplamda 150-160 maçın ortalaması bu. Fırsat buldukça da bot pre giriyorum iyi adclerle, kda ları da gayet iyi 10,5,10 ortalamaları var hepsinin. Sonuç olarak bot lane i rahatça alıyoruz fakat bi şekilde bi yerde problem çıkıyor. Ya biri afk kalıyor ya da bilerek feedliyor. Ve ya istemeden feedliyor onu bilemiyorum. Gerçi 3 haftada s5 den s3 e geldik bu ortalama ile ama çok daha üste çıkabilcekken takıldık kaldık. Sanırım bot lane picklerimizin tek başına maçı taşıma potansiyeli olan şampiyonlardan oluşması gerekiyor orada hata yapıyoruz diye düşünüyorum.

• Kayle buildini değiştir tek hero ile çıkarsin zor bir olay degi cikmak ama zevk almazsin hep ayni hero ile ben yapmam ama yaparsan rahat cikarsin

• Duo gir biriyle

• quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Jax'a hextech ve guinsoo?

Ben hala ordayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

runaan almış

Cidden ne kadar gereksiz insanlarsınız siz ? Bu foruma daha yeni geldim. Ama anlamıyorum her konuda saçmalamak, kendinizce trollemek, dalga geçmek, veya saçma sapan yorumlar vermek zorunda mısınız ? Aslında şu oxi'cilerin kendini belli etmesi de iyi olmuş. Ne kadar çoluk çocuk varsa toplamış. Zaten ne kadar saçma konu açılsa hep aynı gruptan. Son olarak Welcome to my Blocklist.
  • OYUNU TAŞIYACAKSIN ARKADAŞIM BAŞKA YO-LU-YOK !! GEREKİRSE 5 KİŞİLİK OYNAYIP YİNE DE OYUNU KAZANACAKSIN ÖYLE HER ÖNÜNE GELEN SİLVERDEN ÇIKAMAZ
  • Karşında Zed rammus ve vayne varken 50 dk oyunu uzatmamakla başlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonWalkers

quote:

runaan almış

Cidden ne kadar gereksiz insanlarsınız siz ? Bu foruma daha yeni geldim. Ama anlamıyorum her konuda saçmalamak, kendinizce trollemek, dalga geçmek, veya saçma sapan yorumlar vermek zorunda mısınız ? Aslında şu oxi'cilerin kendini belli etmesi de iyi olmuş. Ne kadar çoluk çocuk varsa toplamış. Zaten ne kadar saçma konu açılsa hep aynı gruptan. Son olarak Welcome to my Blocklist.

Bunları bloklayıp geçicen.Bak mesela blokluymuş ne yazdığı alıntıdan gözüktü iyiki bloklamışım dedim

• nolmuş gayet iyi bir maç her maçı filan yenmek bi istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: QQ All Night

quote:

runaan almış

Runaan Kayle'e kasılan itemlerden biri ki ?

Ve Silver dan çıkmak o kadar zor değil ardı ardına 3 oyun girdim arkadaşımın hesabında sonuç :

Bu Silverdan Nasıl Çıkıcam (QQ) Bu Silverdan Nasıl Çıkıcam (QQ) Bu Silverdan Nasıl Çıkıcam (QQ)

bana gümüş zor deme bir gün kardeşimin hesabında oynuyorum yine;
     Bu Silverdan Nasıl Çıkıcam (QQ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 21 Ağustos 2014; 14:45:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raplex.SC2

quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Çıkabileceğini düşündüren ne ? Sup oynayan arkadaş bu arada, Zyra dene, eninde sonunda da bir tane iyi adc gelir yanına, duo gir onunla diğer suplarıda oyna ama soloyken ve adc'nin kdalarına bakarsın kötüyse yapıştır Zyra'yı.

http://tr.op.gg/summoner/userName=Raplex 4.52 Morgana 4.13 de Thresh kdası ile oynuyorum toplamda 150-160 maçın ortalaması bu. Fırsat buldukça da bot pre giriyorum iyi adclerle, kda ları da gayet iyi 10,5,10 ortalamaları var hepsinin. Sonuç olarak bot lane i rahatça alıyoruz fakat bi şekilde bi yerde problem çıkıyor. Ya biri afk kalıyor ya da bilerek feedliyor. Ve ya istemeden feedliyor onu bilemiyorum. Gerçi 3 haftada s5 den s3 e geldik bu ortalama ile ama çok daha üste çıkabilcekken takıldık kaldık. Sanırım bot lane picklerimizin tek başına maçı taşıma potansiyeli olan şampiyonlardan oluşması gerekiyor orada hata yapıyoruz diye düşünüyorum.

http://tr.op.gg/summoner/userName=Tethark

Hocam son zamanda baya maç taşımış olmamıza rağmen arkadaşımla Nami'yle 4.9 Kda ile %43 win rate'im var. Arkadaşımla girmeye başlamadan önce %40'dan azdı ve kda'm 5'in üstüne çıkmıştı bir ara aynı haftada 0/4/33 ve 1/2/16 ile maç kaybettiğim bile oldu ki yani korkaklık yapmıyordum gereksizse girmiyordum sadece, zaten karşı takımda söylüyordu aynısını.

Sende gördüğüm bir tek ciddi hata var oda Mikael ve Iron Solari'yi çok az çıkıyorsun, eğer bot lanede snowball olduysanız ve adc'ne oyna tamamen, adc'ni hayatta tutacak bir Mikael seni hayatta tutacak frozen hearttan daha etkili oluyor, ben en azından bunu gördüm oynadığım maçlarda, adc snowballsa tamamen onu korumaya oynamak lazım.

Onun dışında adc'nin picklerinde sıkıntı var, şahsi önerim solo q için Tristana ve Jinx öncelikli olarak bunların dışında Kog'maw Twitch ve Corki öğrenmesi. Neden öncelikli Tristana Jinx dersen ikiside kill aldığında Jinx'in pasifi geliyor, Tristana'nın w'su resetleniyor ve bu sayede mobil olup başka adamlarıda öldürüp daha çok snowball olma imkanı sağlıyor, aynı zamanda da daha iyi yer tutuyorlar.

Support olarak duosuz girdiğinde çok işe yaramaz ama duoyla girdiğinde Nami öneririm, biz Tristana Nami bot lane'iyle sadece 1 kere lane verdik ki onda da benim elim çok soğuktu, onun dışında kaç maç kamp yedik şöyle oldu böyle oldu ama Tristana Nami ayakta kalıyor bir şekilde, Nami'nin w'su ve Tris'in e'si ile çok harassları oluyor lanede, sürekli lane ittirip karşı adcyi kule altına sıkıştırıp tam anlamıyla oyundan düşürüyoruz, bu şekilde kamp yediğimiz maçta takımdaki diğer 3 adamı taşıdığımız bile oldu, bir maçta duomun rakip şampiyonlara vurduğu damage bizim takımdan diğer herkesin vurduğundan fazlaydı, diğer maçlarda da fazla olmasa bile çoğunluğunda aşağı yukarı eşit oluyor.

Ama soloyken dediğim gibi Zyra çok iyi bir tercih gerçekten, buildim bir istisna olmadıkça Ap Sup - Mpen bot - Keşiftaşı - Liandry - Mikael/Iron Solari - Zhonya olur ve bu buildle oyun sonunda karşı takıma dahil en çok damage vuran 3 oyuncudan biri olurum, 1. olduğum bile oldu. Bakma Zyra'yla kda'mın en düşüğü olduğuna, en hard carrylediğim maçları Zyra ile carrylemişimdir oyun tarzımdan kaynaklanıyor o biraz, solo taşımak için çok iyi bir seçim Zyra

Edit : O son feedlediğim maçlara bakıpta low bu deme, oyunu sildim ben üniversite sınavı için lp düşmesin diye arkadaş giriyor ama feedliyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 21 Ağustos 2014; 14:46:28 >

• Pantheon da ustalaş diamond'a kadar çıkarsın.(ciddiyim)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.