quote:Orijinalden alıntı: djodesahiç bir anlamı yok geometrik dövme işteÜçgen içinde üçgen sanki inception.
quote:Orijinalden alıntı: FXXK quote:Orijinalden alıntı: Saul Hudson quote:Orijinalden alıntı: FXXK quote:Orijinalden alıntı: Saul Hudson Hiç bulaşma pişman mısın ? Yanlış anlaşıldım anlamı hiç bulaşma. emin misin hocam, kaynak var mı ? Maalesef kaynak yok. Sorun üzerine araştırmaya başladım gerçekten hiç bulaşma.
Saul Hudson kullanıcısına yanıt nerede araştırdınız , araştırma sonucu bulguya ulaştığınız link dahi yok mu hocam ?
quote:Orijinalden alıntı: Mucoquote:Orijinalden alıntı: djodesa hiç bir anlamı yok geometrik dövme işte +1Alıntıları Göster Valknuts, Viking Sembolü, Tanrı Odinin simgesi.
quote:Orijinalden alıntı: TEHET Valknuts, Viking Sembolü, Tanrı Odinin simgesi. Eyvallah hocam, sağolasın.
quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 Üçgenin iç açılarının toplamı 90 derecedir.onu gösteriyor Yapma kardeş kafamdaki bilgileri karıştırma 8gün sonra lys ye girecem.
quote:Orijinalden alıntı: AristocraticaL*quote:Orijinalden alıntı: Arkheramos Ölü yaprak vuruşunun simgesi. Pes 2013 ?Alıntıları Göster hipotenüsenati
quote:Orijinalden alıntı: FXXK Fikri olan var mı ? Arkalara saklanma yani sekildeki goruldugu gibi tam ucgen yok ucgenler birbirinin arkasina zaklaniyor ...
quote:Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu quote:Orijinalden alıntı: jasonn123 Üçgenin iç açılarının toplamı 90 derecedir.onu gösteriyor Yapma kardeş kafamdaki bilgileri karıştırma 8gün sonra lys ye girecem. sekiz gun mu kaldi? forumu birakiyorum