Şimdi Ara

Bu sıralama ile mezuna kalmak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olur mu hocam o kadar? MF kassam sadece?

• Ins0mnia I kullanıcısına yanıt
    Yeter hocam tyt ye çok dikkat etmemişim tyt niz çok güzel 1 sene ayt çalışın bu iş tamamdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkois T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Sanırım deneyeceğim.

• Ea'da istediğin bölüm yoksa niye olmasın. Seneye iyi bir çalışmayla cok iyi ayt cikartabilirsin. Eğer sadece ayt çalışacaksan kendini aşırı kasma.

hocam daha ne diyeyim :) derece yapar mısınız bilmiyorum ama hakkınızı alamamışsınız belli ki. sırf 1 yıl erken gitmiş olmak için üniye gitmenin de pek bir mantığı yok bence. siz yine de sorun insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 28 Temmuz 2021; 23:3:17 >
  • destinyanus kullanıcısına yanıt

Hocam ea hiç ilgimi çekmiyor.

O zaman kesinlikle kal. Ama dediğim gibi tytni koru ayt çalış ama kendini bunaltma oyun oyna gez yap istediğini. Tabi ayt konularını iyi çalıştığın sürece. Bu sene çok sıkıntıya soktum kendimi ama gerçekten gerek yokmuş, eğer canın çalışmak istemezse 2-3 gün çalışma. Bunlar bu sene edindiğim naçizane mezun tecrübelerim. Niye anlatıyorum bunları dersen, pandemi döneminde evde iken çok sıkıntı yaşadık yine böyle birşey olabilir ve bu durum mezunlukta çok daha kötü. Başarılar dilerim.

Hocam TYT yeter mi bana? Sıkıntı çıkmaz yani umarım.

Ne istediğine bağlı mesela ODTÜ İTÜ muhendislikler için yetmeyebilir ama bir altı için yeter her yere. Tıp içinde yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: destinyanus

Ne istediğine bağlı mesela ODTÜ İTÜ muhendislikler için yetmeyebilir ama bir altı için yeter her yere. Tıp içinde yeter.

10K için yeter sanırım?

Yeter, ama eğer kafana yatmazsa her hafta tyt denemesi çöz soğuma belki tytyi daha iyi yaparsın. (Eksik konun çok yoktur ama bakarsın)

Hocam peki ne zaman başlamak mantıklı?

Kendini tam hazır hissettiğin pazartesi hangi pazartesi ise o zaman. İyice tatilini yap, tatildeyken de hangi konularla başlayacağının planlamasını yap sonra " biz nereye geldik" gibi olmasın.

Hocam eylül olmadan başlasam yetişir sanırım. Şimdi hiç başlayacak kafa yok.

Evet TYT’yi koruyup girmek cok mantikli bence bu sonuca.Bu sene de cok sahit oldum o zor TYT’yi cok cok kotu yapip TYT korumayla kendini one atan insanlari.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • michaelapratt M kullanıcısına yanıt

Hocam dönüştürme nasıl oluyor? Ben 86 net 98 obp ile 14k yapmışım. Netime göre mi yoksa yüzdeliğe göre mi?

2020 TYT siralamasi bu sene TYT daha zor oldugu icin daha onde geldi.Atiyorum 2020’de TYT’de 15 bininci olan bu sene 12 bininci oldu korumayla. Onumuzdeki sene icin de siralamaniz one ya da arkaya bu sekilde atabilir ama her turlu bu TYT siralamasi cepte sinava girmek buyuk sans.

• michaelapratt M kullanıcısına yanıt

Hocam çok kolay olursa gelecek sene gene de yeter sanırım 20k için?

öhm öhm öhm ybs öhm öhm

hocam ilginizi çeken bölüm bulamadıysanız kalın bir sene, pek bir şey kaybetmezsiniz.

Ben yeter diye dusunuyorum.Elimde boyle bir firsat varken,beni zora sokacak baska da bir durum yoksa degerlendirmek isterdim.Bunu da disaridan konusmak kolay gibi dusunmeyin.Ailemde tip okuyan cok var.İlk girisinde kazanan nerdeyse yok:))) Basarabilirsiniz.Akilci calismayla ve cebinizde bu TYT siralamasi varken psikolojik olarak da rahat olursunuz AYT’ye daha iyi zaman ayirabilirsiniz.Kaldi ki TYT’de belki daha iyi bile yapabilirsiniz.Yaptiginiz netin onemi yok korumada,siralamanizi koruyorsunuz yuzdelik dilimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michaelapratt -- 28 Temmuz 2021; 23:46:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.