![]() Normalde sayısal öğrencisiyim. Maddi ve manevi sıkıntılardan dolayı konular bitmeden sınava girdim. Sonuç bu şekilde. Sizin görüşünüz nedir? TYT puanını koruyup sayısaldan tekrar hazırlanmak mantıklı mı? |
Bu sıralama ile mezuna kalmak mantıklı mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
12ysen ve çalışabileceğine inanıyorsan öyle bi ortam sağlayabiliyorsan 1senede hallolur
Ben de kalmıştım 1sene
Ama mezunsan baya bi iradeli olman gerek kalmak için :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok ilk girişimdi.
-
Ben yaparım çalışırım bu benim hakettiğim değil diyorsan kalabilirsin
Ben böyle yaptım 54ksan 8100 geldi
Tabiki son karar senin
Hocam TYT koruması nasıl oluyor? Sınav sistemi değişirse ne oluyor?
-
Ne istediğine bağlı. Bugün totalde 10 kişi gördüm, 10'uda 80bin 60bin civarlarından mezuna bırakacak. 20binden mezuna bırakan biri de var. İmzamı atayım, 2022 şampiyonlar ligi olacak.
-
Bu arada eşit ağırlık baya iyi. D
Bi bak istersen. 😂
Ben buradan kaldım mezuna 73biden. Çalışkan bir öğrenciyseniz ve yapbilrcrğinizi düşünüyorsanız kalınanilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet sadece biraz azim biraz istek lazım. Düzenli de olduğun zaman iyi bi sıralama gelir bence
Hocam TYT koruması nasıl oluyor? Sınav sistemi değişirse ne oluyor?
-
Çok bilgim yok
Yeterli gelebilir bu sıralama bilmiyorum
Tyt yi koru yok edersin seneye en kotu 1k rahat girersin iyi bir calismayla boun iibf gayet rahat yapilabilir. Ilk senenizse ve hukuk istemiyorsanız kesin kalin derim cunku itu econ bile gelmeyecek sanirim bu siralamaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mf 20k olur mu? Bu tyt gelecek sene hangi sıralamaya denk gelir?
-
zaten TYT sıralamanız da çok iyiymiş ayrıca talihsizlikler yaşamışsınız, ben olsam kalırdım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: air raid sirenzaten TYT sıralamanız da çok iyiymiş ayrıca talihsizlikler yaşamışsınız, ben olsam kalırdım.
Hocam mf için sadece ayt çalışsam 20k olur mu? Tıp çok istiyordum ama son 4 ay hiç çalışamadım vefatlar vesaire altüst oldum.
-
belki o sıkıntıları yine yaşarsınız.bence iyi bir sıralama yazın derim.
-
hocam olur veya olmaz diyemem çünkü nasıl bir öğrenci olduğunuzu bilmiyorum. ama son 4 ay hiç çalışamadım diyorsunuz. ben olsam kalırdım.
-
Hocam zaten ilk girişinizmiş eğer imkanınız varsa ve kararlıysanız yazın ben 63k dan bu sene 20k ya çektim daha iyisini bile yapabilirdim ama bunada şükür bence yapabilirsiniz ama karar sizin birde şunu unutmayın emeğiniz sizden bağımsız boşa gidebilir eğer sınav 2020 gibi gelirse
Seneye bu seneki tyt ni kullan.Otur 1 sene ayt çalış 2-3 bin rahat yaparsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kax123 -- 28 Temmuz 2021; 22:55:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam okul birincisiydim hatta denemelerde il birinciliğim var ama son sene her şey berbat oldu. Bu TYT bana derece için yeter mi sizce?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ben yaparım çalışırım bu benim hakettiğim değil diyorsan kalabilirsin
Ben böyle yaptım 54ksan 8100 geldi Tabiki son karar senin |
Benzer içerikler
- kırık obp
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
- benim hocam anahtar kodu
- eyüp boncuk kimdir
- apotemi paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X