< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Arkadaşa tıp garanti meslek dedi diye yüklenmişsiniz ama adam haklı değil mi? Benim bildiğim tıp fakültesinden mezun olup da kimse işsiz kalmıyor ama tüm bölümlerde bu risk var. İleride ne olur tabi bilemeyiz ama şu an için böyle.
|
ulan şu hayatın bile garanti değilken bir mesleğe nasıl garanti dersiniz anlamıyorum
|
turkiyede ideal meslek diye bi sey yok , aclik parasizlik hatsaafhada , e mecbur adam para kazanabilecegi bi meslege yoneliyor cunku garantili olma olasiligi en cok yuksek meslek suanlik bu. misal ben veteriner ya da biyokimya uzerine calismak isterdim ama kime desem " onu YaZma aC kaLirSiN mQ sunU yazMa ac kaLirSin Mq " diyolar , e haklilar bi yandan cunku bakiyorsun ulkede adam muhendsilik okuyup hamburgercide cok var boyle . ulkede hicbir sey yerinde degil . ya hic calismican bi akpli milletvekili tanidigin olcak ya da boyle garanti mesleklere yoneleceksin
|
sevdigi isi yapip gene 58395. sinif insan muamelesi gormeyecek sekilde para kazanan kim var? 3 5 adam anlatiyor hem sevdigi isi yapiyorum hem para kazaniyorum diye , bizde onlarin hayalleriyle avunuyoruz
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2017demezunakalan -- 23 Mayıs 2019; 0:14:42 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadıgitti -- 23 Mayıs 2019; 1:37:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 23 Mayıs 2019; 18:9:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |