Şimdi Ara

bu sıralamaya en mantıklı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Khaleesi-

quote:

Orijinalden alıntı: Yardswolf

quote:

BOĞAZİÇİ okumazsan işsiz kalırsın tarzı düşünmeyen biri yardımcı olursa çok sevinirim :)))))

Tamam kardeşim :) Git ve işletmeyi normal bi ünide okumayı dene o zaman :)

Normal üni dediklerin ortalama üstü ünilerdir kardeşim:) Bütün ülke Boğaziçine gitsin senin mantığa göre benim sıralama bu ne yapabilirim diye soruyorum azıcık mantık

Anlatamıyorum galiba dostum. Konu senin sıralamandan çıktı. İşletmeye geldi. Ve emin ol söylediğin üniler işletme bölümü için yalan dolan. işletmeden atanmak istiyosan diyorum Bogaziçi tek secegenin diyorum. Sen beni farklı yerden dinliyosun. Neyse sıralaman bende olsa kıytırıkda olsa bi psikoloji bi dpr ünisinde okurdum bu benim düşüncem karar senin. iyi geceler :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

BOĞAZİÇİ okumazsan işsiz kalırsın tarzı düşünmeyen biri yardımcı olursa çok sevinirim :)))))

Tamam kardeşim :) Git ve işletmeyi normal bi ünide okumayı dene o zaman :)

Normal üni dediklerin ortalama üstü ünilerdir kardeşim:) Bütün ülke Boğaziçine gitsin senin mantığa göre benim sıralama bu ne yapabilirim diye soruyorum azıcık mantık

Anlatamıyorum galiba dostum. Konu senin sıralamandan çıktı. İşletmeye geldi. Ve emin ol söylediğin üniler işletme bölümü için yalan dolan. işletmeden atanmak istiyosan diyorum Bogaziçi tek secegenin diyorum. Sen beni farklı yerden dinliyosun. Neyse sıralaman bende olsa kıytırıkda olsa bi psikoloji bi dpr ünisinde okurdum bu benim düşüncem karar senin. iyi geceler :)

vay be ülkeye bak tek üninin değeri kalmış haklısın belkide kardeşim sağol iyi geceler

• Çok dar açıdan bakıyosun kardeşim bir sene dişini sıkarsın devlete yatay geçişe zorlarsın olmazsa devam edersin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.