Şimdi Ara

Bu sıralamayla mühendislik riskini almalı mıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kod yazıyordum diyorsun, gerçekten yazılımla uğraşırken keyif aldığını düşünüyorsan ve kendini geliştireceksen bilgisayar yaz gitsin. Yurt dışında çalışma düşüncen olursa iş bulma sıkıntın olmaz, Türkiye'de de iş garantisi yüksek mesleklerden.
  • Fransızca 20.yy'da bitti hocam. Bilgisayar istiyorsan istediğini yap, ama ingilizce bir bölüme cs bölümüne gir.

Ama TIP seçeneğini de ciddi düşünün. Forumda herkes istediğini yapsın derler ama gerçek hayat böyle değil. Eminim birçok kişi bu puanı alsa TIP yazar. Bu biraz forumda sürekli Mazda 3 tavsiye edip, VW Golf'ü gömerken iş tercih etmeye gelince Golf tercih etmeye benziyor.

Mühendislikte işe girerken bile rekabet çok, elbette ingilizce bir cs bölümünden mezun olup aranan özelliklere sahip olursan güzel yerlerde çalışabilirsin ama TIP en baştan seni aranan adam yapıyor zaten.

Bonus:

TIP yazarsan arabana DR plaka alabilirsin ama cs yazarsan onlarda böyle bir avantaj yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mühendislik üzerine yaratılan algıdan habersizsin galiba. Şuan ilk binde olan öğrenci de 100 bin de olan öğrenci de endişeli. Ülkede işçi ve iş verenin durumu gayet açık. Sizi bilemem ama ben 1 ay bile işsiz kalsam bana zorluk yaratır çünkü zengin ailem yok ve hiçbir birikimimiz yok hele bu kadınlar için daha da zor oluyor.

Kimseye hakaret etmeye hakkın yok gayet de idealistim sene başından beri md phd msc olsun çoğu şeyi araştırıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramm27stein -- 27 Haziran 2019; 15:23:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.