Şimdi Ara

Bu sistem 3600 tl eder mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta içinde toplama bilgisayar alacağım taslak olarak sürekli bi sistem kuruyorum en son bunu kurdum yorumunuz nedir ? Bonusa 12 taksit yapacağım ayda 300 lira ediyor hani maksimum o kadar daha düşükte olabilir sizin sistem öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White.Russian -- 19 Nisan 2013; 6:29:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: White.Russian

Arkadaşlar 2 hafta içinde toplama bilgisayar alacağım taslak olarak sürekli bi sistem kuruyorum en son bunu kurdum yorumunuz nedir ? Bonusa 12 taksit yapacağım ayda 300 lira ediyor hani maksimum o kadar daha düşükte olabilir sizin sistem öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

güç kaynağın yok sanki? onuda eklemeni önerebilirim :) ayrıca cd sürücü, hoparlör vs bunlarıda eklemen tavsiyemdir. bende yeni sistem topladım onları eklemedim ondan sonra o mağaza senin bu mağaza benim dolandım durdum 2 hoparlör için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first90 -- 19 Nisan 2013; 8:22:17 >

• Öncelikle sistemi ne için kullanacağınızı ve bütçenizi söylerseniz tavsiyede bulunuruz.
  • sistemde ekran kartıda yok :)
  • Saat 06:14 te sistem kurmaya kalkarsan olacağı bu ,
    *PSU yok
    *Ekran kartı yok

3600 eder mi eder tabi, fiyatları belli, ediyor zaten toplanmış orda. Değermi ? Neye göre , kime göre ? Oyun için mi alıyorsunuz, biraz kriter koyarsanız burdaki arkadaşlar yağdıracak size önerileri
  • Toplamayacak olduğun sistemi paylaşma nedenini anlamış değilim. İstediğin kadar profesyonel oyuncu ol bu sistem gene toplanmaz. Burdaki insanları yormamalısın.
  • Benim dvd writer ve 5.1 hoparlörlorum var onun disinda oyun bilgisayarı istiyorum ama harbi bilgisayar yani cok kral olmasini istiyorum piyasanin ust düzey parçalarından kurulmus bir bilgisayar. Guc kaynağı tavsiyesi icin tesekkur ederim hangi guc kaynağını almaliyim ? Ekran kartini eklemistim stokta yok falan diyip geri atmıştı tekrar tekrar ekle yim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White.Russian -- 19 Nisan 2013; 13:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim dvd writer ve 5.1 hoparlörlorum var onun disinda oyun bilgisayarı istiyorum ama harbi bilgisayar yani cok kral olmasini istiyorum piyasanin ust düzey parçalarından kurulmus bir bilgisayar. Guc kaynağı tavsiyesi icin tesekkur ederim hangi guc kaynağını almaliyim ? Ekran kartini eklemistim stokta yok falan diyip geri atmıştı tekrar tekrar ekle yim

İşlemci: Intel i3570K

Anakart: MSI Z77A-GD55

Ekran Kartı: Sapphire HD 7970 O.C. 3 GB 384 Bit DX 11.1

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SV 35 SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm NCQ

SSD: Corsair 128 GB Force GS SATA 3.0 (560 MB O. / 535 MB Y.)

Kasa: Cooler Master HAF 932 Full Tower ATX Siyah

PSU: Corsair Gam. Se. 700 Watt 80+ 140 mm fanlı

Monitör: ASUS 23.6" VN247H 1 ms LED Full HD 2xHDMI VGA Hoparlör

Klavye: TT esports Ultimate TR Oyuncu Klavyesi

Mouse: TT esports Black Element Gaming Mouse

TOPLAM: 3595 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Bu sistemi al, oynatamayacağın oyun olmaz, ultrada, hiperde.. Kasa, mouse, klavye zevk işi olduğu için onlara da dokunmadım.. Ama monitör boyut ve fiyat olarak abartı olduğu için biraz kırptım.. Yazdığım da yeterlidir.. Şiddetle tavsiye ediyorum bu sistemi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Benim dvd writer ve 5.1 hoparlörlorum var onun disinda oyun bilgisayarı istiyorum ama harbi bilgisayar yani cok kral olmasini istiyorum piyasanin ust düzey parçalarından kurulmus bir bilgisayar. Guc kaynağı tavsiyesi icin tesekkur ederim hangi guc kaynağını almaliyim ? Ekran kartini eklemistim stokta yok falan diyip geri atmıştı tekrar tekrar ekle yim

İşlemci: Intel i3570K

Anakart: MSI Z77A-GD55

Ekran Kartı: Sapphire HD 7970 O.C. 3 GB 384 Bit DX 11.1

RAM: G-Skill 8 (2x4) GB RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V

Hard Disk: Seagate 3.5" 1 TB SV 35 SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm NCQ

SSD: Corsair 128 GB Force GS SATA 3.0 (560 MB O. / 535 MB Y.)

Kasa: Cooler Master HAF 932 Full Tower ATX Siyah

PSU: Corsair Gam. Se. 700 Watt 80+ 140 mm fanlı

Monitör: ASUS 23.6" VN247H 1 ms LED Full HD 2xHDMI VGA Hoparlör

Klavye: TT esports Ultimate TR Oyuncu Klavyesi

Mouse: TT esports Black Element Gaming Mouse

TOPLAM: 3595 lira %25 indirimli fiyatlarla.. Bu sistemi al, oynatamayacağın oyun olmaz, ultrada, hiperde.. Kasa, mouse, klavye zevk işi olduğu için onlara da dokunmadım.. Ama monitör boyut ve fiyat olarak abartı olduğu için biraz kırptım.. Yazdığım da yeterlidir.. Şiddetle tavsiye ediyorum bu sistemi..

Teşekkürler kardeşim arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu sisteme ? Sizlerle beraber bir sistemde karar verip gelecek hafta ici alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Teşekkürler kardeşim arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu sisteme ? Sizlerle beraber bir sistemde karar verip gelecek hafta ici alacagim

hem 3570k var hemde o kadar pahalı ben olmamış diyorum.

INTEL
    Core i7 3770K Soket 1155 3,5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
    746 TL

MSI
    Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    276 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    159 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB SV35 SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM NCQ HARD DISK
    177 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
    286 TL

SANDISK
    120GB EXTREME SATA 3.0 SSD (OKUMA 550MB / YAZMA 510MB)
    265 TL

SAPPHIRE
    HD7970 O.C. GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    912 TL

ASUS
    23.6" VS247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR DVI var
    436 TL

Toplam : 3257 TL

bjk___murat onaylı...

Yardımcı olabildiysem imzamdaki linke tıklayıp görüşünü belirtirsen sevinir ve listeye eklerim.

Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
    veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.
    Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

hem 3570k var hemde o kadar pahalı ben olmamış diyorum.

INTEL
    Core i7 3770K Soket 1155 3,5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
    746 TL

MSI
    Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
    276 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    159 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB SV35 SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM NCQ HARD DISK
    177 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
    286 TL

SANDISK
    120GB EXTREME SATA 3.0 SSD (OKUMA 550MB / YAZMA 510MB)
    265 TL

SAPPHIRE
    HD7970 O.C. GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    912 TL

ASUS
    23.6" VS247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR DVI var
    436 TL

Toplam : 3257 TL

bjk___murat onaylı...

Yardımcı olabildiysem imzamdaki linke tıklayıp görüşünü belirtirsen sevinir ve listeye eklerim.

Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
    veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.
    Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.

Sanada teşekkür ederim sizce hangi sistemi almalıyım ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.