Şimdi Ara

Bu sistem alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, sadece oyun odaklı masaüstü bilgisayar düşünüyorum. Uzun süreden beri pc parçalarıyla ilgilenmediğinden ötürü biraz bilgisizim bu nedenle sizden yardım beklemekteyim.

Sizce bu ürün alınır mı?

gaming.gen.tr
    MANTIS-3070 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/221811/mantis-3070-amd-ryzen-5-7600-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews

Bu sistemi önermezseniz bir kaç şeyi sormak istiyorum.

1- Sizce hazır sistemler mi yoksa kendimiz mi toplamamız gerekli? F/P açısından.

2- İntel odaklı düşündüğümden dolayı İntel İ5 13600k mı yoksa i5 13400F mi?

3- Son olarak Anakart DDR5 mi DDR4 mü?

Şimdiden Teşekkür ediyorum.

Bütçem aşağı yukarı 30.000TL (Monitör hariç)

• AM5 soket 2025 yılına kadar desteklenecek. İlerde çıkabilecek işlemlere geçiş yapabilirsiniz. Linkteki sistemde ram 1x16 konmuş, 2x8 veya 2x16 olursa daha iyi olur.

30 binlik hazır sistemler genelde kötü olmuyor, tercih edilebilir. Bazılarında stok fan olabiliyor ona göre 500-1000 TLlik hava soğutma bakabilirsiniz. Bir de ssdyi mutlaka 1 TB yapınız.

13600K biraz daha iyi. Ama alırken anakartı biraz iyi seçiniz. Güç tüketimi biraz daha fazla olduğu için anakartın VRMleri iyi olmalı.

30 bin bütçeye mevcut durumda RTX 4000 serisi kartlı sistem alamayacağınıza göre DDR5 tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• F/P açısından toplama herzaman daha ucuza gelir istediğin parçayı koyarsın birde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alınır

• merhabalar alınabilir yeni nesil am5 tabanlı bir sistem asus parçalarını yumu güzel olmuş başarılı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.