Şimdi Ara

Bu sistem alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-trooper-v2-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-python-ll-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-51047

sizin attığınız linkteki ile aynı fiyata böyle bir sistem var ki 1500 lira daha ekleyip 5600x takabiliyorsunuz buna yani 22000 lira bazında tam istenilen fiyatta 4060'lı 5600x sistem oluyor

• A520 anakart nasıl hocam. Birde windforce almayın diyorlardı soğutması kötü diye. Eğer alınırsa bu sistemi düşünebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaralıMetehan -- 13 Mayıs 2024; 16:29:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pcie sürümünün 3.0 olduğunu fark ettim. ekran kartının sürüm 4.0 o yüzden küçük bir miktar performans düşüşü yaşayabilirsin o anakartla. değiştirebiliyorsan değiştir derim b550 ye

• ve tabi eğer işlemciye ileride overclock yapacaksan a anakart serisinde kilit var

• Aurtex A kullanıcısına yanıt
    Peki windforce soğutması hakkında fikriniz nedir

• O konuda maalesef bilgim yok yanlış bilgi verip kandırmak istemem. Gigabyte ekran kartını bi arkadaşa aldırmıştım vatan'da ekran kartı alana bütün pc bedava kampanyası vardı 3070 takmıştık gigabyte'ın şuana kadar da kullanıyor bi sorununu görmedi ama windforce mu bilmiyorum.

Bu yaz herhangi bir kampanya olcakmı acaba bilginiz varmı

• Olacaksa bekleyeyim daha iyi bir sistem toplarım belki

• AngaralıMetehan A kullanıcısına yanıt

geçen sene ağustos eylül gibi vardı kampanya ama sadece mağazalarda sınırlı stoklaydı. her mağazaya 1-2 kişi yararlanabiliyordu sadece. PcHocası'nı takip etmeni öneririm eğer alacaksan onla anlaşmalı olarak yapmışlardı

• şuan vatanla beraber böyle bir sistemi varmış beyaz parçalar genelde pahalı oluyor büyük ihtimal sistemin tek tek fiyatı 30000'i bulur incele istersen

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-asrock-h610m-h-asus-dual-rtx4060-white-500gb-m-2-ssd-16gb-ram.html

• Sistem güzel ama beyaz bana pek uymaz gibi. Siyah kasa seçeneği var ama beyaz sırıtır kasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaralıMetehan -- 13 Mayıs 2024; 16:44:28 >
  • Bende bakayım yine sistemlere. Eğer hoşuma giden bişey olursa eğer müsaitseniz sizinle paylaşayım buradan

• AngaralıMetehan A kullanıcısına yanıt

sadece kasanın fiyatı 5000'imiş vatanda inceledim de 32000 33000 gibi bir fiyat tek tek alıp toplarsan sistemi. asus ekran kartı da var endişen de düşer bu şekilde anakart olarak da msi anakarta 160 lira ekleyip yükseltebiliyorsun. ssd de 5000 e 3700 hızlarda çalışan bi ssd kendime de almayı düşünüyorum o ssd'den. görüntü de önemli tabii ama kim bilir belki beğenirsin beyaz kasayı daha önce hiç denememiş isen.

Evet hiç denemedim. Ama denemekten zarar gelmez. Yada sade ekran kartı beyaz kalır sonuçta performansın iyi olması önemli daha çok

• Kesinlikle. sana şöyle söyleyebilirim bu adam 2-3 aya bir böyle sistem çıkarıyor kaçırmamak lazım stokları hızlı bitiyor çünkü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.