Şimdi Ara

Bu sistem alınmalı mı yoksa beklemek mi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 soket program ve oyun pc alma niyetim var ama beklemek ve ddr4 skylake sistem mi almak daha iyi

Şu anki almayı düşündüğüm sistem

asus rampage black edition 2800hz

i7 4930k 12mb

zotac gtx780 ti amp 386 bit 3gb

vengeance pro ddr3 cl9 2133mhz

corsair 750d h110 sıvı soğutma evga 120 gr 1300xr

corsair 128gb force gs x 2 raid 0 ssd

hdd baracuda 64mb 7200rpm

monitörfelan sonraki mesele bütçenin su anlık kesinbi değeri yok 8 9 felan

bilemedim beklesem mi _?

• Ddr 4 olunca ayamı uçucaksın anlamadım. Gereksiz bekleyiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali hezer A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, yeni teknolojinin gelmesi seni çok üst düzeye taşımayacak ki yeni geleceği için ilk baştan almak mantıklı olmaz. Bir sürü hataları olabilir sonuçta teknoloji bu. Apple bile hatalar yapıyor ya da Asus. Sana tavsiyem elinde paran varsa al oyna, tadına bak, hayatını yaşa. Yoksa öbür türlü ne geçecek eline?
  • Baya bi gitmesini istiyorsan 3 bine sistem al yetmediği yerde 3 bine tekrar sistem al. Sen şimdi 20 bine de sistem alsan en fazla 3 sene sonra ayar kısmaya başlayacaksın.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    3 bine bu günkü oyunları ultra açıcak bir sistem önerisi yaparmısınız rica etsem.
  • Nopasstr kullanıcısına yanıt
    Ddr4 ile beraber işlemci ve anakartlarda gelicek mhz sınırı kalkıcak olması beni beklemeye teşvik ediyor.
  • Yani söylediklerin çok doğru donanımı geçtim çıkardıkları yazılımlar bile bazen fiyasko olurken
    denenmemiş sistemi beklemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali hezer

Ddr4 ile beraber işlemci ve anakartlarda gelicek mhz sınırı kalkıcak olması beni beklemeye teşvik ediyor.

Ben beklemeniz taraftariyim. Cunku yeni sokette almayi hedeflediginiz isl3mcide buyuk degisiklik olacak. Ddr4 ve skylake beklemeye gerek yok ama 5930k beklemeye deger.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Bana da beklemek iyi gibi geliyo sonuçta pek bi zaman yok .
  • ali hezer A kullanıcısına yanıt
    çıktıktan sonra da biraz bekle ki fikir sahibi ol. Benim sana söylemek istediğim aslında bu. Alırsın elinde patlar, ya da beklenen sonuç alınamaz gibisinden. Gerisi senin bileceğin bir iş, hayırlısı olsun. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.