Bildirim
bu sistem beni ne kadar idare eder
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardes sen bunu "pc alacaklar buraya" adlı komudaki arkadaslara bi sor istersen -
dostam elındekı sıstemın hemen hemen aynısı bendede mevcut senı ıdare eder ama overclocktan az bısey anlıyorsan bıraz hız yukseltmesıne gıdebılırsın ozaman daha tatmın edıcı olur eger yenı sistem alacaksan amd athlon x2 serisinden bir cpu almanı tavsıye ederım -
birincisi kullanma şekline bağlı ne için kullanıyorsun ikincisi ise işlemci 3500+ yada üstü yaparsan daha uzun kullanabilirsin -
boşuna parana yazık yapma yeter şu anki bütün oyunları oynarsın istediğin herşeyi yapabilirsin -
1 yıl 2 yılquote:
Orjinalden alıntı: Lonely91
ekran karti : 6600 gt 128mb
anakart : msi k8 neo4 platinum
islemci : AMD 3000 +
monitor : Philips 170s 17"
kasa : Hurricane onde ve arkada 12cm capinda fan var
cd-rom : Nec dvd-writer
ram : Kingston 512*2 ( 1024 mb) dual ram
sizce ne kadar idare eder
-
dostum o anakartı bulabilecek misin? bende o anakarttan arıyorum ama hicbiryerde bulamadm
bilgilendirirsen sevinirim. -
Teknoloji bu hızda gelişmeye devam ettikçe fazla uzun sürmez -
Normal amaçlarla kullanacksan hani hep en son çıkan oyunlar en üst seviyede oynnamak istiyrm fln demezsen
2 sene götürür. -
quote:
Orjinalden alıntı: ailos
dostum o anakartı bulabilecek misin? bende o anakarttan arıyorum ama hicbiryerde bulamadm
bilgilendirirsen sevinirim.
www.hepsiburada.com dan aldim -
quote:
Orjinalden alıntı: Lonely91
quote:
Orjinalden alıntı: ailos
bilgilendirirsen sevinirim.
www.hepsiburada.com dan aldim
hepsiburada.com da yaklasık iki haftadır kontrol ediyorum ama stoklarında yok. baska bildiginiz bir yer var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X