Şimdi Ara

Bu Sistem Bu Oyunları Açarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Zamandır Sıstemımı Yukseltme Çabasındayım Son Olarak Tasarladığım Sistemin Hangi Oyunları Kaldıracağını Merak Ediyorum.

İşlemci : İntel Pentium D Processor 820 (2M Cache ,2.80 Ghz ,800 MHz FSB)
    Ram :(2*4) 8Gb DDR3 CL9 1333Mhz KINGSTON Ram.
    PSU : 350W
    HDD :Samsung Sata 80Gb.
    Ekran Kartı : ATI RADEON X1550 512Mb 128Bit.
    Anakart :GIGABYTE GA-G41MT-S2P Intel G41 DDR3 1333MHz 1333FSB VGA Anakart
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium 64-Bit.
    (Sıcaklık 40* Zor Buluyor.)

Bu Bılgısayarı Yapmadım Ama Parasını Bırıktırdım.
    Crysis 2 - Test Drive Unlimited - COD MW3 - FARCRY3 -

Gibi Oyunları Zevk Alarak Oynayabilirmiyim (Farcry3 ün grafiklerini düşürebiliriz :D)

• hocam kaldırır gibi görünüyor ama hdd az gibi
  • ekran kartı ve islemciden dolayı açmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 18 Eylül 2011; 12:14:53 >
  • ha doğru hocam ekran kartı azmış
  • İşlemci bir nevi açar diyelim ama e.kartı çok kötü açsa bile oynayamazsın
  • tavsiyem biraz daha bekleyin şuan dolar yüksek olduğundan dolayı bu pc yi alacağınız parayla bir kaç ay sonra daha iyisini alabilirsiniz.
  • 8 gb ram gereksiz değil mi ? Şuanda kullandığım pcde 8gb ram var. Ama 3 gbtan sonrasını hiç kullanamadım.

Eğer para biriktiriyorsanız, amd işlemci almanız ucuzluğundan dolayı daha mantıklı olur bence.

quote:

(Sıcaklık 40* Zor Buluyor.)

Bu Bılgısayarı Yapmadım Ama Parasını Bırıktırdım.

Anlamadım burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigs4w -- 18 Eylül 2011; 13:17:09 >
  • 40 dereceyi zor buluyor olayı banada acayıip geldi ama bilgisayarcının abartması
    kasa hayli büyük olduğundan hava sirkülasyonu çoktur dedim kurcalamadım orasını işlemci çokta fena gözükmüyor arkadaşlar.ekran kartının kötü olduğu kesin ancak :D .ama daha once 3Gb Ram 1Gb Ekran Kartı Olan Bir Bilgisayarda crysis2 yi oynamıştım efektler aşırı derecede güzeldi çözünürlük felan.Ekran Kartı Benımkı Bıle Daha Iyı Demıstım Bundan Kötüydü Hatırladığım Kadarıyla Ama Çok Süper Oynuyordu.
  • Bence ekran kartını ve hdd yi biraz daha yükselt. Ayrıca ram i 4gb'a düşürebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.