Şimdi Ara

Bu sistem fiyatına göre nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 ay sonra almayı düşündüğüm sistem. Uyumluluk sorunu var mı? Fiyatına göre daha iyi bir sistem yapılabilir mi?

Bilgisayarı yazılım, oyun ve müzik için kullanacağım

• Anakartı H97 çipset ile değiştirip alabilirsin.
  • RockStar. kullanıcısına yanıt
    Vatanda i3 4160 yoktu başka yerden alabilirsin işlemciyi ben sadece fiyat görünsün diye koydum i3 4130 ama siz başka yerden i3 4160 veya 4170 alabilirsiniz.i3 4130 da alabilirsiniz sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Vatanda i3 4160 yoktu başka yerden alabilirsin işlemciyi ben sadece fiyat görünsün diye koydum i3 4130 ama siz başka yerden i3 4160 veya 4170 alabilirsiniz.i3 4130 da alabilirsiniz sorun olmaz.

Bu sisteme 500 watt psu yetecek mi? İleride daha üst bi islemci alırsam özellikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok rahat yeter hocam içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Çok rahat yeter hocam içiniz rahat olsun.

Anladım hocam teşekkürler. Bu arada montaj sıkıntı değilde işlemci takmayı pek sevmiyorum yanlış bişey yapmayayım. İşlemciyi başka yerden alıp vatana gitsem hepsini beraber toplarlar mı ücretsiz?
    İşlemci nasıl takılır diye bir sürü video var zaten işlemciyi yanlış filan takamazsiniz çünkü yerine oturmaz işlemci takın yerine oturdu mu diye hafif sağ sol yapmaya çalışın yerinde ise anakartın kilitini Takın korkmayın biraz serttir.Kilit takıldığında sorun kalmaz.Ben yapamam diyorsanız vatandan rica edin bana taksınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki biliyor belki bilmiyorsunuz yinede paylaşmak istedim; i3 stok soğutucu üzerinde termal macun ile geliyor. sadece anakarta 4 köşeden kilitleyeceksiniz ve anakarta güç alması için pini bağlayacaksınız :) Soğutucu takması zor olan bir şey değil. Biraz zor olan aşağıda videosunu paylaşıyorum :D

• Ayrıca anakarta niye o kadar çok para veriyorsun?
    Ekonomik bir şey istiyorsan buyur sana tavsiye 4 yerden fiyatları (bende araştırdım çünki) . Bu anakart alacağın zalman z3 plus ön taraftaki USB 3 portlarını destekliyor (üzerinde ön panel için usb 3 soket var)
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h81m-pro-vd-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-usb-30-dvivga-anakart.html
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7344
    http://www.sinerji.gen.tr/msi-h81m-pro-vd-ddr3-1600mhz-svgl16x-1150p-pmu2914
    http://www.webdenal.com/msi-h81m-pro-vd_784448.html?gclid=CjwKEAiA7f-yBRDAgdv4jZ-78TwSJAA_WdMajAbcEyg2by4R_qEg75bJ6Q4HG0lFlpYQierA36RhLBoCprvw_wcB

• Benim topladığım kasanın aynısı diyebilirim alttakiler: (Evga 2gb, asus 4gb ekran kartı, tercih size kalmış). Toplama için bu firmaları tavsiye edebilirsiniz. Şöyle diyeyim Inventus bütün hepsini kendinizden almanızı istiyor parçaların, öyle yaparsanız ücretsiz montaj ve test yapıyorlarmış... Sinerji montaj için 10$ +kdv istiyor, ama dışardan 1, 2 parça getirirseniz ne yaparlar nasıl olur bilmiyorum arayıp görüşürsünüz.

Ben olsa Sinerjiyi tercih ederdim (ekran kartı nedeniyle)

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

Benim topladığım kasanın aynısı diyebilirim alttakiler: (Evga 2gb, asus 4gb ekran kartı, tercih size kalmış). Toplama için bu firmaları tavsiye edebilirsiniz. Şöyle diyeyim Inventus bütün hepsini kendinizden almanızı istiyor parçaların, öyle yaparsanız ücretsiz montaj ve test yapıyorlarmış... Sinerji montaj için 10$ +kdv istiyor, ama dışardan 1, 2 parça getirirseniz ne yaparlar nasıl olur bilmiyorum arayıp görüşürsünüz.

Ben olsa Sinerjiyi tercih ederdim (ekran kartı nedeniyle)

Teşekkürler hocam, zaman gelsinde duruma göre en iyi yolu seçeceğim artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.