Şimdi Ara

bu sistem hakkıındaki görüşleriniz i bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte P965 DS3
    ekran kartı olarak kararsızım hd2900xt mi 8800 gts mi
    Kingston 2×1GB DDR2 800
    160GB Seagate
    Aopen H600 B28 400Watt
    19" Philips 109E flat alıcam lcd lere güvenmiyorum ölü piksel garantisi iyi olanlar çok pahalı

• Sistemin gayet ii ama bu sisteme flat yakışmaz.
  • Bence de LCD tercih et. En azından Philips 170x6fb. (ölü piksel garantisi var) Çok pahalı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bir ara NEC marka monitörlerde de ölü piksel garantisi vardı.
  • lcd monütörler çok kullandım ve ekranımın orta yerinde siyah bi r noktayla oynamak istemiyorum
  • ekran kartı hangisi olsun peki
  • anakartı bulabilirsen GIGABYTE P35-S3 Bearlake ICH9 1333FSB veya MSI P35 NEO-F ICH9 1333FSB CORE2 QUAD al.fiyatı 159 dolar.Kartın yeni intel işlemciye uygun olsun.Ekran kartı konusuna gelince de 8800gts 320mb 320bit almanı tavsiye ederim.Harddisk'i de az bir fark ödeyerek 250gb al bence rahat edersin.Arada 10-15 dolar oynar.Kasa,ram,işlemci de gayet iyi.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Hayırlı olsun şimdiden....
  • hd2900 xt yerine msi 320mb 320 bit i mi alayim ben hd2900 xt gibi düşünüyordum ama fiyat düşmüş olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: burkay87

hd2900 xt yerine msi 320mb 320 bit i mi alayim ben hd2900 xt gibi düşünüyordum ama fiyat düşmüş olur

berkay87 Uzun zamandır ekran kartlarını araştırıyorum.Araştırmalarım sonucunda şunu söyleyebilirim ki 2900xt modelinde yazılımsal sorunlar var ve ati hala bu sorunları gideremedi. Eğer 2900xt modeline verecek kadar paran varsa MSI NX8800GTS-T2D640E-HD DX10 al.Üstelik bu model 640mb 2900xt ise 512mb.Ama o kadar vermesem daha ii diyorsan 320 olan modeli seçmen bence daha doğru olur.Tabii kullanım amacın da önemli.Eğer oyun için alıyorsan bence en az 2 sene 320mb olan model götürür seni.O zamandan sonra da ekran kartları kim bilir ne hal alır.Ekran kartları konusunda bence çok uzun vadeli düşünmemek lazım.Ayrıca şahsi fikrim Nvidia'nın kartlarının Ati'den daha ii olduğu yönünde.Tabii son karar senin benden sana dost tavsiyesi bunlar....

• quote:

Orjinalden alıntı: zonealarm

quote:

Orjinalden alıntı: burkay87

hd2900 xt yerine msi 320mb 320 bit i mi alayim ben hd2900 xt gibi düşünüyordum ama fiyat düşmüş olur

berkay87 Uzun zamandır ekran kartlarını araştırıyorum.Araştırmalarım sonucunda şunu söyleyebilirim ki 2900xt modelinde yazılımsal sorunlar var ve ati hala bu sorunları gideremedi. Eğer 2900xt modeline verecek kadar paran varsa MSI NX8800GTS-T2D640E-HD DX10 al.Üstelik bu model 640mb 2900xt ise 512mb.Ama o kadar vermesem daha ii diyorsan 320 olan modeli seçmen bence daha doğru olur.Tabii kullanım amacın da önemli.Eğer oyun için alıyorsan bence en az 2 sene 320mb olan model götürür seni.O zamandan sonra da ekran kartları kim bilir ne hal alır.Ekran kartları konusunda bence çok uzun vadeli düşünmemek lazım.Ayrıca şahsi fikrim Nvidia'nın kartlarının Ati'den daha ii olduğu yönünde.Tabii son karar senin benden sana dost tavsiyesi bunlar....

+1

Çok doğru tespitler!

• Güç kaynağının yeterli olduğunu düşünmüyorum ben
  • 8800GTS kullanacaksan, güç kaynağı masrafı da çıkacak
  • ben çok site araştırım ve fikrimce abartıldığı kadar bir güç harcamıyor bu sistem bütün hepis i full performars çalışsa bile ki bu çok nadir olacak bir durum 400 w karşılayacaktır ama bilginiz olsun die diorum 550w düşünüyorum zati
  • 400W karşılayacaktır fakat 500 almakta fayda var...
  • bencede bende katılıyorum ama şu anda oturmuş bir 550w 500w lar yok doğru düzgün ,aslında ekran kartları için bunu söylemek mümkün şu anda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.