Şimdi Ara

bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba. bir süredir açılan bu konuya ilişkin başlıkları okuyorum ve takipteyim. fakat sıfır sistem toplamak yerine 2. el arkadaşımdan alacağım dah güçlü ve makul fiyatlı sistemi önerinize sunmak istiyorum. fiyat olarak 6500 liraya alabiliyorum arkadasımdan bu sistemi.görselde eklediğim sistem için sizce fiyat nasıl? alınabilir mi? farklı önerisi olan ?

bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Neden hazır sistem almıyorsun
  • Yeni ekran kartları varken 1060 almak mantıksız olur. 2 anakart i napacaksin ?
  • Bunu alabilirsin monitör olarak da 31 inç gereksiz büyük en fazla 27 inç lik bir monitör yeter bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • gtx 1060 ekran kartı günümüzde giriş seviyesinde sayılabilecek bir ekran kartı.
    Bu ekran kartına 2500 TL ye yakın bir fiyat çok anlamsız olur.
    1070ti garantili ikinci el ekran kartlarının 1800 bandında satıldığı bir ortamda bu kartı 2500 TL ye almak hata olur.
    Ekran kartınızı alırken size en az 2-3 yıl yetecek bir ekran kartı seçmenizi tavsiye ederim.
    Örneğin gtx 1050 ti ekran kartı 2015 yılından 2019 yılına kadar pubg oynattı sorunsuz ama artık düşük ayarlarda bile fps 30 buluyor.
    Bu örnekten yola çıkarak ekran kartınıza 2500 TL bütçe ayırdıysanız ikinci el 1070ti 1080 ti öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Bunu alabilirsin monitör olarak da 31 inç gereksiz büyük en fazla 27 inç lik bir monitör yeter bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz?
    hocam hem arkadaşın işi görülsün hem de daha uyguna daha iyi bi pc almak için dedim. sıradan bir sistem diye düşünürsek ikisini de monitorun buyuk vw 2k olması benim için artı sebep açıkcası. bir de ekran kartı eski model ama işimi görür şimdilik diye düşnüyorum. ayrıca ürünler 4-5 ay önce alındı. hala garantisi devam ediyor vatan bilgisayardan alınma. siz bunun yerine yolladıgınızı mı tercih ederdiniz?

• Anakart uyumsuz,ekran kartı modeli eski,monitör gereksiz,fiyatlar gereksiz pahalı.
    Ryzen 5 3600+Asus B450 TUF Pro+RX 5700 alınabilir.Monitör 27 inç olsa daha iyi olur.Kasa değiştirilmeli,daha iyi modeller var o fiyata.
    Not:Fiyat/Performans olarak sizin seçiminiz çok kötü.
  • Seçtiğiniz işlemci amd ama anakart Intel
  • cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    hocam ozaman bu arkadaşın sistemi kırmadan almıyorum. peki işlemci olark intel veya ryzen den hangisini önerirsiniz? ekran kartı olarak fiyat performans ne olmalı? bir öneride bulunursanız sıfır veya ikinci el sistemlerden hangisini önerisiniz?
  • cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    hocam kararı verdim kendim pc toplayacağım. rx 5700 biraz tuzlu gibi. önerdiğiniz marka var mı?
  • snrdnr kullanıcısına yanıt
    AMD tarafında Sapphire,AsRock,PowerColor markalarını öneririm.NVIDIA tarafında Evga ve Asus öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.