Şimdi Ara

Bu Sistem İçin Fikirlerinize İhtiyacım Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8/10 alır, puan kırdığım yer psu ve işlemci, psu fazla güven vermedi, işlemci ise güçlü fakat 4 çekirdek olması dezavantaj, en azından güncel oyunlarda 6 çekirdek gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Sağol psu yorumlarınızı dikkate alıyorum değiştirmek için uğraşacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer sistem son dönemde 2.el alındıysa cidden kötü olmuş. Elinizde varsa birşey diyemem.

Psu ve soğutucu cidden kötü seçimler. Anladığım kadarıyla pcden pek anlamıyorsunuz.
    Eğer şuan sizi götürüyorsa değiştirmenize gerek yok. Yüksek bir psu ve soğutucu genelde o.c. ile uğraşanlar için gerekli.
  • O sisteme o psu
    7700k

Umarım yeni almamışsınızdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Muzo3467

6.5 olmasına sebep ney hocam ?
    Sıfır makina toplayıp;
    - 4C/8T 3 yaşında işlemci ve anakart almanız. Ryzen serisi 6/12, 8/16 yapabilirdiniz.
    - Markasız bir SSD almış olmanız, ekran kartını 2060S alacağınıza NVME ve 1080ti alabilirdiniz.
  • axiadam kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tavsiyen için teşekür ederim ama bu ssdye neden bukadar takıldığınızı anlamıyorum üstüne basarak da belirtiyorum bana fazlasıyla yeten bir kapasitesi var yer sıkıntısı çekmiyorum arkadaşların önerisi üzerine şuan psu değişebilir onun haricinde birşey görmüyorum 1080ti konusuna gelecek de olursak ikinci eline vereceğim parayla sıfır rtx2060super almak mantıklı geldi güncel ilerye dönük bir kart sonuç olarak

• Kasanı da yazar mısın ona göre fikrimi belirteyim.

Ssd nin markası veya varsa linkini de koyarsanız güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 16 Mart 2020; 20:20:14 >
  • EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Oc ve benzeri gibi yük bindirecek işlemlerim yok normal oyun oynayan birisiyim işlemcim sıfır soğutucum sıfır psu kasayla satıldığı için mecburiyetten kullanıyorum yorumlarınız için sağolun kısa zamanda değiştireceğim psuyu soğutucu bana göre gayet yeterli ve kaliteli soğutucuma laf ettirmem :) psu konusunda sizlerle ayni fikirdeyim ama dediğim gibi öyle işlemciyi yoracak bi şekilde bilgisayar kullanmıyorum akşamdan akşama 3 4 saat birkaç fps oyunu oynuyorum sadece

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim psu kasaya dahil di mecburiyetten kullanıyorum :))

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    FC 8890G Coax

• Fikrim
    Psu ve kasa satılıp
    Spec delta rgb ye geçilebilir
    Edit : 7700k 1400tl veren varmıya 2. Elde sat gitsin bence
    Anakartıda satarsın , ramler zaten amd ye hazır al bi b450
    + r5 3600 krallar gibi yaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A051EBB6 -- 16 Mart 2020; 21:12:24 >
  • Muzo3467 kullanıcısına yanıt
    Sisteme puanım 7.

Ekran kartı çok iyi rtx olması da güzel bir avantaj.
    İşlemci yanılmıyorsam 2600 den biraz daha iyi o da ekran kartına yeterli olur zaten.
    Anakart hakkında pek bir bilgim yok.

Ssd ihtiyaçlarını karşılıyormuş ne güzel. Ama ilerde daha fazla oyun yüklemek istersen sıkıntı olabilir.

Psu +80 sertifikalıysa sıkıntı değil ama hem sertifikasız hem de frisby markasıysa daha güvenilir bir psu ile değişmeni tavsiye ederim.

Yanlış anlama ama kasa bence para israfı çünkü o paraya böyle bir kasa alabilirdin:
    www.vatanbilgisayar.com
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 80PLUS 550W RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-spec-delta-80plus-550w-rgb-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html?OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=CC-9020121-EU

Neden para israfı çünkü ön fanlar aşırı küçük ve yetersiz deliklerden hava alıyor ve üstelik havalandırma delikleri ile fanlar aynı hizada. Bu da kasanın ön taraftan rahat hava alamamasına neden alıyor. O 3 fan boş yere orda duruyor yani.

Doğru havalandırması olan phanteks p350x ve cooler master mb511 kasalarına bakarak ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsin.

Sıvı soğutmaya gelirsek bence gereksiz çünkü günümüzdeki donanımların performamsları ve havalandırmaları çok gelişmiş olduğu için artık ısınmıyor, ısınsa da soğutma ihtiyacını yeterli kasalarla karşılayabiliyorsunuz.

İyi günlerde kullanın.

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    Ellerinize sağlık önceliğim psu kasayı belki çok çok ilerde değiştirebilirm kasada çok mühim değil soğutmam gayet yeterli apex pubg warzone gibi oyunlarda ultra ayarlarda işlemci sıcaklığı 55 60 arası ekran kartı sıcaklığıda 60 65 arası gayet sağlıklı değerler olduğunu düşünüyorum. Hava soğutma varken işlemci boşta 40 45 derecelerde oluyordu şuan sıvı soğutmada boşta 25 30 derecelerde sabit yük altındada 55 60 dereceyi geçmiyor

• Çok yüksek beklentilerim yok bu sistem beni uzun süre götürür amd ye hiç ısınamadım neden bilmiyorum 7700K piyasada çok bulunan bir işlemci değil ve fiyatıda düşmüyor ikinci elde bile çok değer görüyor şuanki önceliğim psu olacaktır haricinde köklü bir değişime gidip amdye yönelmeyi düşünmüyorum belki çok çok ileride kasada değişiklik yaparım ama oda şimdilik gereksiz gözüküyor

Bu Sistem İçin Fikirlerinize İhtiyacım Var

Kasa daha iyi bir model olsa işlemci soğuktan çalışamayacak demek ki

Neyse hocam oyunları ultra ayarlarda hem kasmadan hem sıcaklık sorunu yaşamadan oynayabiliyorsanız diyecek bir şey yok. Rainbow da oynayabilirsiniz güzel oyun o da.

Bu arada amd 3xxx serisi işlemcilere indirim uygulamış, dolar 5.8 seviyesine geri dönerse tr deki stokların bitmesini bekleyip 3600 alabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Hocam sen bilirsin bu arada sıvı soğutmayı ters çevir bence borular gergin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A051EBB6 -- 16 Mart 2020; 23:59:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.