Şimdi Ara

Bu Sistem İçin Fikirlerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sistem Sıfırdır.

Şöyle Bir Sistemim Mevcut ama Kalite ve Performans Açısından Fikirsizim Yorumlarınızı Almak istiyorum;

İ7 7700K işlemci
    Aorus z270x Gaming K5 anakart
    Msı Rtx2060super ekran kartı
    Tracer Dt120 Sıvı Soğutma
    8x2 3000mhz corsair Ram
    240gb ssd
    MSI MAC271C 27inc 144hz 1Ms Curved Monütör
    650w Frisby Psu

Sizce Sistemi 10 üzerinden kaç puanlarsınız

Bu Sistem İçin Fikirlerinize İhtiyacım Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzo3467 -- 16 Mart 2020; 15:44:31 >

• eger 7700k ve anakartı 2.elden aldıysanız 0 puan ama elinizde bu ürünler varsa 5 puan

kıstıgım yerler

psu çöp

bu kadar para harcadıysan ssd neden çok düsük 240gb anca windows ve bir oyun açar 240gb

sogutucu gene dandik
  • 240 gb SSD olduğu için 5/10
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Sadece ssd olarak değilde genel anlamda değerlendirme yapıp tavsiye sunarsan sevinirm
  • Muzo3467 kullanıcısına yanıt
    Ssd sistemi aşağıya çekiyor o yüzden genel olarak puan düşük. Parca parca ise ekran kartı iyi.
    M2 pcle SSD alınıp kullanılır sistem (en az 512 gb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 16 Mart 2020; 16:48:43 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekür ederim
  • ssd depolama ihtiyacına göre değişir o yüzden sadece psu yu ve elinize uygun daha iyi bi mouse alabilirsiniz onun haricinde güzel sistem oynadığınız oyunlara göre 2 sene hiç ellemenize gerek kalmaz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    Aktif olarak ortalama 3 4 oyun oynuyorum ve ssd kapasitesi yeterli oluyor . Psu kasayla birlikte uyguna geldiği için mecburiyetten kullanılıyor mouse olarak g300s bulunuyor makrosu tuş atamaları tepkime süresi olarak gayet yeterli memnun edici çöp olduğu zaman yerini elbette üst modele bırakacaktır :))
  • PSU kalitesiz
    SSD kapasitesi düşük
    10 üzerinden 7
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim hocam evet psu kasayla birlikte satildiğindan mecbur kullanıyoruz ama ssd kapasitesi zaten beni zorluyor olsa yükseltmeyi düşünürdüm oynadıgım 3 4 oyun var ve yeterince de karşılıyor yetersiz kaldığında yükseltmeyi düşünürüm elbette sağolun
  • SSD'ye neden bu kadar takmışlar anlamadım. SSD muazzam hızlı bir şey evet ama kalkıp 240 gb diye 4 - 5 puan kırmak anlamsız. PC toplama işi iq falan da istemiyor tabii parçaları kendiniz imal etmiyorsanız. Sadece PSU çok kötü kalmış. 10/6 veririm. O da PSU riskli olduğu için. Ben böyle bir sistemi bu PSU'ya emanet etmezdim şahsen. Kalkıp çöp denecek bir sistem de kesinlikle değil takmayın kafaya. Sadece PSU'yu değiştirme imkanınız varsa daha güvenli ve güzel olur.
  • Ağzına sağlık evet ssd ye takılmalarına bende anlam veremedim ama psunun kalitesiz olduğunun bende farkındayim teşekürler :)
  • Sistemin amacı oyun oynamaksa 6.5/10
  • axiadam kullanıcısına yanıt
    6.5 olmasına sebep ney hocam ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.