Şimdi Ara

Bu sistem için Kasa ve Psu lazım, önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan'dan şu sistemi toplamıştım ancak kasa(psu lu) beni tatmin etmedi, bu yüzden kasa ve psu ya ihtiyacım var, ileriye yönelik oc, crossfireX yapabileceğim bir f/p kasa+psu iklisi önerir misiniz?

• İlk başlarda CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA-368 TL düşünüyordum ama psu'dan çoğu kişi memnun değilmiş.
    Bu yüzden şu an aklımda CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 500R MIDT ATX SİYAH KASA-271 TL veya CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R MIDT ATX SİYAH KASA-207 TL + XILENCE XP750 GAMING EDITION 750W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI-207 TL var.

Yorumlarınızı ve varsa daha f/p önerilerinizi bekliyorum, saygılar.
  • Corsair 400R + Corsair CX-750w alınır. Ayrıca o sistem olmamış, ekran kartı, ram, anakart için gereksiz para harcamışsınız, alt resimde ki gibi alın sistemi. Daha bütceniz varsa şu SSD'i alın, Transcend 128gb 330 Serisi Sata 3 (560MB Okuma Hızı/530MB Yazma Hızı) ve HDD'i 2TB Green serisi alın.

• Teşekkürler :) fakat sistem geçen hafta alındı, yalnız psu'lu kasadan memnun değilim, bu yüzden kasa+psu lazım.

• Vatan'dan almam lazım çünkü psu'lu kasayı değiştirmek istiyorum bu yüzden seasonic olamayacak ama corsair tx 750 olabilir-biraz pahalıymış ya neyse :)
  • Vegetto7 aldığın kasadaki güç kaynağının fan sesi yük altında ve yüksüz iken nasıldı seslimiydi açıklarmısın lütfen.
  • O kadar inceleyemeden müşteri hizmetlerine teslim ettim, pc de donmalar oluyordu :) nasıl toplamışlarsa artık sistemi :)
    Hazır vermişken psulu kasayı da değiştireyim diyorum. 600w az 80+ değil oc ve crossfire da yarın birgün sıkıntı olacak gibime geliyor.
    Ama pc de tık ses yoktu 2-3 gün kullanabildim pek kasamadım.

Şu ikiliyi almayı düşünüyorum:
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 500R MIDT ATX SİYAH KASA-271 TL
    XILENCE XP800 800W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ 80+ BRONZE R3-191 TL

Yorumlarınız?
  • Yineliyorum : F/P diyorsanız Corsair 400R + Corsair CX750w derim, ayrı ayrı alacağınız zaman f/p kavramından çıkıyor fiyat dolayısıyla.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011011-750cx-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63473
  • Hocam ben de ilk başta öyle düşünmüştüm ama o ikili fiyat kısmına daha yakın ben ortada olsun hem fiyat hem performans olsun istiyorum bu yüzden bu ikiliyi almak istiyorum, zamanın azlıyor her an çağırabilirler teknik servisten :)

CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 500R MIDT ATX SİYAH KASA-271 TL
    XILENCE XP800 800W 135MM FAN PSU GAMİNG SERİSİ 80+ BRONZE R3-191 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.