Arkadaşlar aşağıdaki sistemi kullanmaktayım.. Lakin bu Crysis 3 DX11 muhabbetinden dolayı sanırım birşeyler yapmak gerekiyor..Ama konu direk Crysis 3 değil bunuda bilmenizi isterim. Aslına bakarsanız yeni bir sistemmi yapmak gerekiyor yoksa bu sistem üzerinde upgrade mi yapmak gerekiyor bilemiyorum. Niyetim ekran kartı ve işlemciyi değiştirmek, fakat bu anakarta maksimum hangi işlemci ve ekran kartı almak gerekiyor onu bilemiyorum. Değerli fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim..
orda alınabilir en iyi işlemciler q9550-9650 şimdi gidip almaya kalksan 300 tl civarı işlemciye verecen, hd6850 kart alman gerek birde,200 tl de ona verecen etti 500
oysa ki 500 tl ye daha güncel bir işlemci ve ekran kartı alınabilir,ama anakart ve ram değiştirmek zorunda kalacaksın bu seferde
tercih senin yani,
2el hd 6850al yeterlıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Xtracer
sistemin bikaç sene öncesinin efsane sistemlerinden birisiydi,ama maalesef güncelliğini yitirdi artık.
orda alınabilir en iyi işlemciler q9550-9650 şimdi gidip almaya kalksan 300 tl civarı işlemciye verecen, hd6850 kart alman gerek birde,200 tl de ona verecen etti 500
oysa ki 500 tl ye daha güncel bir işlemci ve ekran kartı alınabilir,ama anakart ve ram değiştirmek zorunda kalacaksın bu seferde
tercih senin yani,
Hocam desene geç kaldık... Sanırım yeni baştan sistemi yenilemek ve mevcut olanı elden çıkarmaya bakmak gerekir..
1-Mevcut sistemi elden çıkarsak ederi ne olabilir ?
Mevcut sistemde Photoshop, Illustrator, Corel ve aynı zamanda Call of Duty MW rahat bir şekilde çalışmakta.. 2-Dediğin gibi güncel bir sistem kurmaya kalksak sistem öneriniz ne olur ? Şimdiden teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: grafiker34
quote:
Orijinalden alıntı: Xtracer
sistemin bikaç sene öncesinin efsane sistemlerinden birisiydi,ama maalesef güncelliğini yitirdi artık.
tercih senin yani,
Hocam desene geç kaldık... Sanırım yeni baştan sistemi yenilemek ve mevcut olanı elden çıkarmaya bakmak gerekir..
1-Mevcut sistemi elden çıkarsak ederi ne olabilir ?
Mevcut sistemde Photoshop, Illustrator, Corel ve aynı zamanda Call of Duty MW rahat bir şekilde çalışmakta.. 2-Dediğin gibi güncel bir sistem kurmaya kalksak sistem öneriniz ne olur ? Şimdiden teşekkürler..
bak 2.el forumuna konu aç kaç para eder öğren sonra bunu ya 2.el forumunda sat ya da başka yerden +üstüne para ekle ondan sonra iyi bir sistem kuralım sana yani ben olsam öyle yaparım....
Hocam bütçe yaratabilirseniz yeniden bir şeyler toplayalım. Fakat yeni bir sisteme durumunuz yoksa ekran kartını değiştirerek sistemin ömrünü biraz daha uzatabilirsiniz.
İkinci elden hd6790-6850-6870 bakmanızı öneririm. İşlemci fena sayılmaz, bu kartlara darboğaz yapmayacaktır