Arkadaşlar uzun süredir bi sistem toplamayı düşünüyordum, hemen hemen hergün donanimhabere uğrayıp gelişen haberleri izliyordum, sonunda şöyle bir sistem toplamaya karar verdim [bir çok soruyla birlikte]
Sorularıma geçeçek olursak: İşlemci: işlemci için 6300 almaya karar verdim çünkü işlemciye verilcek olan fazla para çok çabuk kaybediliyor, nası olsa quadcore lar çıkınca core2duo lar aşırı ucuzlayacak, quadcore lar çıkana kadarda 6300 bana fazlasıyla yeter, quadcorelar çıktığındada bu işlemcilerden bana uygun olanını almayı planlıyorum Anakart: DS3 ü seçtim çünkü şöyle birşey duydum: ilerde bios update ile quadcore ları destekliyecekmiş, ki benim planıma görede quadcorelar ucuzladığında o işlemcilerden bitanesin almak istiyorum RAM: ram olarak 533 yazıyor ama ben 667 alıcam, sistemi topladığım yerde sadece 533 vardı [fiyatta çok farketceğini sanmıyorm]. 2GB almak istiyorum çünkü önümüzde vista var, ben visual studio ile çalışorum filan filan.... ram gerekli yani Ekran Kartı: 7900gs çok iyi görünüyor, fiyatıda uçuk değil, burda sizin yorumlarınıza ihtiyacım var çünkü leatek 7600gt ile arasında kaldım, sizce biraz daha para verip ama 256 bit 7900gs mi alıyım yoksa, bu paraya deymez 128bit 7600gt de beni uzun süre idare eder diyip ileride upgrade için ekran kartınıda hesaba katıyım mı? Hardisk: Samsung sessiz çalışıyor diye duymuştum, onun için samsungu seçtim Monitör: Aslında bu konunun yeri değil ama siz yinede yorumunuzu yazın lütfen
Ben bu sistemle en iyi fiyat/performans oranını hedefledim, lütfen eksik yanlış bi bilgim varsa bunu düzeltin ve eğer alternatif fikirleriniz varsa da lütfen söyleyin..
Şimdiden teşekkür ederim...
sistemim güzel kardeş hayırlı uğurlu olsun. ekleme yada çıkarmaya gerek yok bence zaten araştırıp almışın bilinçli olarak. allah yüksek voltajdan korusun
evet harika olmuş güle güle kullan
o sisteme bence min. E6400 kullansan iyi olur
e6300 ile e6400 ün arasında sadece ghz farkı var bunun için verilen paraya değmez
sistem çok güzel hayırlı olsun
sistem çok gzl olmuş hayırlı olsun
harika daha ne olsun..güle güle kullan
süper olmus bencede uzun süre işini görebilecek bi makina yapmısın gule gule kullan
ramler iyi değil dfsbilgisayarda team xtreem var 300 dolar ve almaya değer
quote:
Orjinalden alıntı: trkocaer
ramler iyi değil dfsbilgisayarda team xtreem var 300 dolar ve almaya değer
Bencede ramleri değiştir 2x1 Team Xtreem 800 MHz olanlardan al
Üst konulara göz atınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme