bu bilgisayarı alacağım öncelikle sistem nasıl begendinizmi arkadaslar goruslerınızı beklerım.... bi sorum daha olcak arkadaslar sımdı bu sistemde kasa olarak üste belıttigim feel modelını begendım ama içinden gelen 400 watllık psu yetermi...? yada yetmezse ne gibi sorunlarla karsılasırım.
eger yetmez diyorsanız bana tavsiye edebileceğiniz bir psu varmı biraz uygun olsun vede sessiz olsun bu sistemi kaldırabılecek bişi...
ben bu ürüne baktım nasıl dersiniz amper oranı waat oranı için uygunmudur yardım edeseniz sevinirim...
Sayın @oskancomputer kasaya ayrı PSU'ya ayrı para vereceğine ŞU kasaya bak derim.Birde P35'ler eskidi artık yerine P45'li bir model bak derim.Mesela Gigabyte GA-Ep45-DS3L alabilirsin. Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: Hasenk
Sayın @oskancomputer kasaya ayrı PSU'ya ayrı para vereceğine ŞU kasaya bak derim.Birde P35'ler eskidi artık yerine P45'li bir model bak derim.Mesela Gigabyte GA-Ep45-DS3L alabilirsin. Saygılar.
ya arkadaşlar ben anakartı cokdan sipariş ettim cunku bu anakartta hem ddr2 hemde ddr3 destgi var ikisi aynı anda tek eksigi pci express 2.0 olmaması bunun ne gibi gözle görülür eksilkliği olurmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme