Şimdi Ara

BU SİSTEM İŞ YAPAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar uzun ugraslardan sonra toplayacagım bilgisayarın ozellikleri ortaya cıktı,sizlerin su olmasaydı da bu olsayda daha iyi performans verirdi gibi düsünceleriniz olursa okurken,lütfen benımle paylasın,oyunlarda bütcem nispetinde performans istiyorum bu bilgisayar ıcın.
    ana kart ASUS P5B P965 cor2 dual LGA775 PCIE
    işlemci E 6400 core 2 duo
    RAM 2 * 512 Kingston 667 mhz
    EKRAN KARTI HIS YADA SAPPIRE X1900GT ( hala kararsızım arada 39 $ +kdv fark var)
    320 gb lik WESTER Digital sata2 16 mb on bellek 7200rpm
    kasa için 460 watlık düşündüm ama pek deneyimli degilim,fazla gelir ayda eksik dersenız degiştireyim
    ozellikle ekran kartı HIS marka 269 $ +kdv SAPPIRE İSE 229 $+ KDV illa vardır bır farkı dermısınız performansu etkileyen, yda bunları unut su olsun dedıgınız bir ekran kartı? sımdıden tesekkür ettim

• Sistemin güzel ama bana göre bir kaç değişiklik yaparsan daha güzel olur.
    1. TeK Slot 1GB DDR2 Ram Al ilerde yanına 1 tane daha alırsın. 512x2 alma ve O/C yapacaksan daha iyi bir Ram Al .
    2. Asus P5b de iyi ama GIGABYTE GA-965P-DS3 veya DS4 tercih edilebilir.
    3. Alacağın 460 wattlık PSU markası nedir? Seasonic S12 500 watt düşünebilirsin.
  • başka bir yerlerden kısabilirsen almışken
    en iyi ram i almalısın
    2x1 gb 800 mhz veya 667 mhz alıp o/c yaparsın
  • twinmos markası bu anakartla sorunlu mu bilmiyorum ama fiyatı en uygun twinmoss twister 800mhz ramlar var 2 tane ondan al gerekirse islemcini 6300 al oc yaparsın haa ben oc yapmayacagım diorsan kurdugun sistem cok guzel, 460 watt, fell kasa ise gercek gucu bu degildir ama yinede yeterlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİkriTalan

twinmos markası bu anakartla sorunlu mu bilmiyorum ama fiyatı en uygun twinmoss twister 800mhz ramlar var 2 tane ondan al gerekirse islemcini 6300 al oc yaparsın haa ben oc yapmayacagım diorsan kurdugun sistem cok guzel, 460 watt, fell kasa ise gercek gucu bu degildir ama yinede yeterlidir.

kardeş feel kasanın gerççek gücü ne
    mesela 550 w yazıyor gerçekte nedir
    feel in psu suz satıldığı bir yer biliyormusun bu arada
  • Feel'in gerçek psu su 300watt bile yoktur eminim sakın ona güvenme sonra sistemi eline alıp dolaşmaya başlarsın Bu arada gene tek slot 1gb ddrII alıp yanına bitane daha 1gb ddrII alırsan ilerde sorun yaşamazsın
  • Kasayı psu suz olarak forumda alişeker adında birisi satıyordu defolu olarak.
  • Üst Konulara Göz Atınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.