Şimdi Ara

Bu sistem kac watt guc ceker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 40M87,Ps3,Harman amfi ve Cd player,Digiturkum icin guc kaynagi almayi dusuyorum bu aralar cok sik elektrik kesiliyo korkuyorum cihazlara bisey olacak diye,bana guvenli kapanim saglasin yeter 5-10 dk en fazla,kac wattlik bi cihaz isimi gorur ?

Bu arada samsung tv elektrik geltikten sonra direk aciliyo oysa standby olmasi lazim kotu bi drum,evden cikmadan sehbayi cekip fisi cekmek zorunda kaliyorum sehbada esek olusu :)

• yazdığın ürünlerin anfi hariç hepsinin çektiği akım veya gücü arkasında etiketinde yazıyordur. Güç yazanların gücünü akım yazanların ise güç=akım X Volt (220) formülünden hesaplayıp topla. Anfi ise ses seviyesine göre akım çekeceği içim max güç yada max akım değerini bulup hesaplaman lazım. Toplamda ne kadar güç harcadığını bulabilirsin. Beni,m fikrimce en küçük değilde bir büyük tunçmatik marka UPS senin işii görür. Tunçmatiğin çok iyi olduğu için yazmadım. sadece kullanıp bildiğim için yazdım. Çin malı bir sürü piyasada UPs var aküleri hemen ölüyor. Denenmiş bi ürün almakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.