pek fazla bilgim yok bana çok güvenme ama azda olsa tecrübelerime dayanarak ekran kartı işlemci arası o kadar açık olmaması lazım bence
Öyle bir ekran kartı için maalesef 2 çekirdekli bir işlemci darboğaz yapar. İşlemcinizi Athlon II X4 630 alın. Ramleriniz KINGSTON 1333 CL) olsun. Seçtiğiniz ramlerden daha iyi. Kit almayı, ayrı-ayrı alın daha performanlı olur. HDD 1.5 TB biraz çok değil mi? 32 MB önbellek bir işe yaramaz bunu bilin. SAMSUNG 500GB/1TB başarılı. Ekran kartı olarak GTX460 ya da HD 6850 öneririm. Tercih Sizin. Kasanız biraz eskidi. Dark'ın daha güzel kasaları çıktı. HP PSU modüler ise alın yoksa 1 üst modele bakın. İşlemci soğutucusu alın.
yorumun için teşekkür ederim. bu sistemi şimdi kurdum, hatalı bir şey var mı acaba ? ekran kartlarının performanslarını aşağı yukarı biliyorum. fakat genede sormak istiyorum. 5850 ile gtx 460 arasında ne gibi bir performans söz konusu olabilir. gtx 460 da düşünebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: rugal_st
yorumun için teşekkür ederim. bu sistemi şimdi kurdum, hatalı bir şey var mı acaba ? ekran kartlarının performanslarını aşağı yukarı biliyorum. fakat genede sormak istiyorum. 5850 ile gtx 460 arasında ne gibi bir performans söz konusu olabilir. gtx 460 da düşünebilirim.