Kasa Nzxt Guardian Siyah Kasa 97 Ytl (PSU yok fiyatı uygun iş görecek bişey önerin) Monitör LG T730SHK Flatron 109 Dolar Harddisk Seagate 250 GB 7200 rpm 16 mb cache SATA 74 Dolar Ekran Kartı Sapphire RADEON X1650PRO 256MB DDR3 PCI-E EKRAN KARTI (11090-02-20R) 108 Dolar İşlemci İntel Pentium 925 3.0 Ghz Çift Çekirdek 2x2 Mb 94 Dolar Anakart Asus P5LD2SEC I945 DDR2 Ses+Glan+Sata2 16x 93 Dolar Ram Kingston DDR 2 1 GB 667 Mhz PC5300 46 Dolar Sürücüler LG H 12 18xDVDRW 37 Dolar
Aşırı oyun oynamam, normal PC elimde mevcut fakat iyi bişey almak istedim. İçerisinde şu modeli veya ürünü alma diyeceğiniz bi ürün varmı?
+ Kasa kalabilir.
+ Hdd kalabilir.
- Ekran kartı aynı fiyata daha iyisine bakabilirsin. (Palit)
- İşlemciyi en azından E4300 tercih et.
Psu Lc-power 550 W veya daha altı da var.. hdd seagate yerine samsung alman daha avantajlı olur.. gerisi iyidir..
quote:
Orjinalden alıntı: x0x
Psu Lc-power 550 W veya daha altı da var.. hdd seagate yerine samsung alman daha avantajlı olur.. gerisi iyidir..
Kız arkadaşımda Seagate SATA 2 NCQ 200 GB hdd var bende ise Samsung SATA 2 200GB HDD var. Kız arkadaşımın seagatesi benim samsung'dan daha sessiz çalışıyor. Yaklaşık 10MB/s oranında daha hızlı.
NCQ'yu üreten seagate'dir. HDD alırken 3-5 $ aranmaz. Çünkü neredeyse bilgisayarın tüm yükünü HDD sırtlanır.
quote:
Orjinalden alıntı: x0x
ben memnunum kullandığım da o.. fakat yinede bakacam onada
nedenini söylermisin... bilmediğim için soruyorum 3 Ghz ama o 1.8
parçaları aldım bugün ama Kasa Kaldı.
100 dolara alabileceğim estsesik görünümü güzel olan bi kasa istiyorum Feel kasalara dandik denildi. Nzxt guardiyon ise PSU yok, iyi bi tane alınca 130 doları buluyor.. off yaaa
kasa ne alayım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme