Şimdi Ara

bu sistem nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu ve bir başka yeri araştırıdm ve şu sonuca vardım ,önerileriniz.

ANAKART:Gigabyte X38 DQ6
    İŞLEMCİ:Q6600
    EKRAN KARTI:HIS HD 3870 IceQ 3 Turbo
    REM:KİNGSTON 1GBX4 KİT 800MHZ
    DVD:ASUS 2014 BLT SATA SİYAH
    KART OKUYUCU
    KASA:XCLİO WIND TUNNEL
    PSU:700 WATT

FAYDALANDIGIM SİTE BURASI VE

http://www.megarsivportal.com/sistem-tavsiyeleri-t21524.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem-izmir -- 13 Ocak 2008; 15:29:56 >

• sıradan işte standart olan bişey her zamanki gibi
    iyi pc
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

sıradan işte standart olan bişey her zamanki gibi
    iyi pc

Yani sıradansa almayayım hemen vazgeçeyim bana sıradan olmayan akılcı bir sistem lazım adilerden istemem daha iyisi varsa tavsiyede bulun,bekliyorum.
  • Video yapımı vs. ile uğraşmicaksan Zotac 8800GT amp'yi önerebilirim...
    Sistem genel olarak iyi... Bütçen ne kadar ona gore sana bi sistem yazabiliriz...
  • sistem güzelde ramleri 2x2 şeklinde 4 gb alman daha iyi olur birde Palit 8800 gt daha iyidir.o sisteme 600 Watt da yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem-izmir

quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

sıradan işte standart olan bişey her zamanki gibi
    iyi pc

Yani sıradansa almayayım hemen vazgeçeyim bana sıradan olmayan akılcı bir sistem lazım adilerden istemem daha iyisi varsa tavsiyede bulun,bekliyorum.

Ve PSU bana çok gibi geldi 700w

işlemci süper değiştirme
    anakartta 1numara fakat x48 ler çıktı birde onlara göz atabilirsin. illada x48 olcak die bişi yok x38 de mükemmel ekran kartıda sapphire yeni HD ler çıktı bi onlarada göz at.

not: sıradan derken kötü manasında demedim! yani herkes hemen hemen aynı sistemi öneriyo da o yüzden sıradan standart dedim.

• ve ramleri 4 x 1 gb değilde 2 x 2 gb yap derim. ekran kartları olarak sapphire hd lere göz at yada palitlere bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl sizce?
    4 ay önce açıldı
    Sizce bu sistem uyumlu mu?
    10 yıl önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem güzelde ekran kartına az daha koyup bi 8800gt alsan daha ii olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLostHeaven -- 13 Ocak 2008; 15:06:32 >
  • Arkadaşlar bana o kötü ekran kartını Allah rızası için önermeyin ,bana firma 1000 ytl verse üstüne genede o 8800GT eve sokmam,benim şahsi düşüncem görüntü kalitesi sıfır,bunu uzatmak degil iyi bir sistem önerisi almak istiyorum,ve oglanda ATİCİ ve 8800GT alsam balkondan aşagı atar,konumuz o kart bu kart degil ben 3870 istiyorum ama,şuan hemen HIS ıcecube olanınımı alayoım yoksa bekleyeyimmi ama nereye kadar bekliyeyim

bütçe 2000 ytl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.