Bildirim
Bu Sistem Oyunlara Kaç Sene Gider ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartını ati 4850 bütçeye göre 4870 alırsan daha uzun süre götürür. -
quote:
Orjinalden alıntı: kimiferhat
ekran kartını ati 4850 bütçeye göre 4870 alırsan daha uzun süre götürür.
Kaç sene götürür sorusu olmamış. Artık senelerden değil aylardan zor bahsediyoruz. -
O kadarda değil be ... bari 1 sene diyin
quote:
Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri
quote:
Kaç sene götürür sorusu olmamış. Artık senelerden değil aylardan zor bahsediyoruz.
-
ayar kısarak çözünürlük düşürerek 2-3 sene idare edersin elbette. -
okadar deil tabi ya sen bakma kardes bu forumda bazı elemanlar sapıtmış yok işte atıyorum 4850 45 fps alıyo bi oyunda sora gidiyo bi şekilde 8800 gt temin ediyo bi yerden aynı oyunda 50 fps alıyo adam çıldırıyo nasıl olur.Ya kardesim oynuyo mu oynuyo zaten insan gözü belli bişeyden sonrasını istesende algılayamaz ama gitte bunu o elemanlara anlat acayip insanlar yeni çıkan bi kartı alıyo 200 300 dolara 1 ay sonra daha yeni model geliyo sonra onuda satıyo aradaki belki 5 fps lik oynarken anlayamayacagı deger için gidip o parayı yenden veriyo sen bakma götürür bu sistem seni bak ben imzamdaki sistemi 2 sene önce toplatmıştım şu ana kadar öle çokta zora sokmadı beni halada bi 2 sene daha götürür böle konularda yapacagınız işte çok önemli fakat zamanında 2 2,5 milyar verip sistem toplayan adama o sistem en aşa 3 4 sene gider kanısındayım ben ("arada ufak upgrade ler göz ardı edinilirse ram ilave oyun oynayanlara ekran kartı doğal olarak")
-
quote:
Orjinalden alıntı: Mendoze87
okadar deil tabi ya sen bakma kardes bu forumda bazı elemanlar sapıtmış yok işte atıyorum 4850 45 fps alıyo bi oyunda sora gidiyo bi şekilde 8800 gt temin ediyo bi yerden aynı oyunda 50 fps alıyo adam çıldırıyo nasıl olur.Ya kardesim oynuyo mu oynuyo zaten insan gözü belli bişeyden sonrasını istesende algılayamaz ama gitte bunu o elemanlara anlat acayip insanlar yeni çıkan bi kartı alıyo 200 300 dolara 1 ay sonra daha yeni model geliyo sonra onuda satıyo aradaki belki 5 fps lik oynarken anlayamayacagı deger için gidip o parayı yenden veriyo sen bakma götürür bu sistem seni bak ben imzamdaki sistemi 2 sene önce toplatmıştım şu ana kadar öle çokta zora sokmadı beni halada bi 2 sene daha götürür böle konularda yapacagınız işte çok önemli fakat zamanında 2 2,5 milyar verip sistem toplayan adama o sistem en aşa 3 4 sene gider kanısındayım ben ("arada ufak upgrade ler göz ardı edinilirse ram ilave oyun oynayanlara ekran kartı doğal olarak")
Demekki o sistem 3-4 sene gitmezmiş.
-
Sağolun ... Peki şu an full oynuyabileceğim oyunlar ? Assasin Creed olabilir mi? -
Götürür,götürür
Assasin Creed 'i full oynayamazsın sanırım kasılmalar olur... -
quote:
Orjinalden alıntı: KeanMD
Sağolun ... Peki şu an full oynuyabileceğim oyunlar ? Assasin Creed olabilir mi?
Crysis dışında hepsini full oynarsın diye düşünüyorum.
Ekran kartını 4870 yaparsan belki crysis de full oynanır. Kesin bişey diyemiycem. -
Hocam bi 3-6 aylık bir zaman zarfında 1600x1200'ün üstü dışında oyunları (Crysis hariç) AA ve AF açık şekilde oynarsın.Oyunlarda bir ram sıkıntısı çekersin arada sıra o kadar.Onu da bi ram alarak halledirsin.Pek önemli değil.Hocam yalnız 8800GT'yi kaça alıyorsunuz.175$ ve üstüyse HD4850 alman daha iyi olur.HD4850'yi 200$'a bulabiliyorsun.Zaten herkesin ağızından HD4850 alın düşmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubust -- 16 Temmuz 2008; 12:58:23 > -
Abi açarsın oyunu ama full detayda değil ben o sistemle 3-5 yıl giderim kesin Yani zaman geçtikçe detaylar yavaş yavaş düzecek artık en düşük detayda ideal çözünürlükte açamamaya başlarsa o zaman sistemin artık oyunları kaldırmayacağını anlarsın. -
2 sene 4 ay 1 hafta 5 gün 18 saat 41 dakika 5 saniye götürür (sordugun soru sacmaydı bende sacma cevap vermek istedm dayanamayip)
2 sene idare eder upgrade lerle beraber anakart seçimin önemli böylece yeni nesil 45 nm işlemci,DDR III ram,1 gb ekran kartı upgrade iyle 3-4 sene seni götüreceğini düşünüyorm ama upgradesiz 2 sene civarı tahminim -
quote:
quote:
Kaç sene götürür sorusu olmamış. Artık senelerden değil aylardan zor bahsediyoruz.
-
Orada büyük bi hata yaptım işte
quote:
Orjinalden alıntı: Ubust
Hocam bi 3-6 aylık bir zaman zarfında 1600x1200'ün üstü dışında oyunları (Crysis hariç) AA ve AF açık şekilde oynarsın.Oyunlarda bir ram sıkıntısı çekersin arada sıra o kadar.Onu da bi ram alarak halledirsin.Pek önemli değil.Hocam yalnız 8800GT'yi kaça alıyorsunuz.175$ ve üstüyse HD4850 alman daha iyi olur.HD4850'yi 200$'a bulabiliyorsun.Zaten herkesin ağızından HD4850 alın düşmüyor.
-
Arkadaşlar bişi daha sorucam bu sistem artı 19' Lcd,5+1 x-540,samsung yazıcı,webcam ıvız zıvır fiyat 1.650 YTL bana makul göründü siz ne diyosunuz ? -
quote:
quote:
Demekki o sistem 3-4 sene gitmezmiş.
Sana göre gitmez zaten kardesim sen git 5 milyar para ver sonra git 1 sene sonra ne 1 senesi senin tabirinle 1 sene olamaz zaten 2 ay sora diyelim sadece ram ilavesiyle hızlanıp işlemlerini yapabileciğin bi pc yerine git bi 5 milyar daha ver yenden pc topla rahatla. bi parça alınca sistem yenilemiyosun bi sistem anakart ram işlemci harddisk ekran kartı kasa power supply den oluşur 1 sene sonra sen buna atıyorum 1 gb ram ilave ettiğin zaman sistemi yenilemiş mi oluyosun UPGRADE orda yazdıgım olay sende çok ii anladın ordaki olayı lokum misali uzatmayalım lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendoze87 -- 16 Temmuz 2008; 14:28:43 >
-
quote:
Sana göre gitmez zaten kardesim sen git 5 milyar para ver sonra git 1 sene sonra ne 1 senesi senin tabirinle 1 sene olamaz zaten 2 ay sora diyelim sadece ram ilavesiyle hızlanıp işlemlerini yapabileciğin bi pc yerine git bi 5 milyar daha ver yenden pc topla rahatla. bi parça alınca sistem yenilemiyosun bi sistem anakart ram işlemci harddisk ekran kartı kasa power supply den oluşur 1 sene sonra sen buna atıyorum 1 gb ram ilave ettiğin zaman sistemi yenilemiş mi oluyosun UPGRADE orda yazdıgım olay sende çok ii anladın ordaki olayı lokum misali uzatmayalım lütfen
@KeanMD ne demiş. Bu yazdığım sistem kaç sene idare eder.
Sende upgrade lerle 3-4 sene gider demişsin. Zaten bende dahil buna kimse bişey demez. Ama o yazdığı haliyle (ki upgrade yapmadan kaç sene idare edeceğini soruyor) o sistemle 3-4 sene idare edemez. Eder de nasıl eder.!
-
2 ay sorada upgrade etmesi gerekmez zaten 3 gb ram ekran kartı biraz modası geçsede sağlam kart işlemcisi desen zaten ii sen aylarla tabir etmişsin olayı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X