Bildirim
Bu sistem sizce nasıl?
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartıne okdr para vermeye gerek yok 7870 versıyornu ayet yeterli. Rami corsaır ve gskıl tercih edin. hdd 2 tb yerıne 1 alın geri kalanıyla ssd alın eğer evde hdd varsa hiç hdd almadan ssd alın aynı paraya. Anakartı m5a97 R.2 secebilirsiniz. -
yeni nesil fx leri bekle bu kasım sonuna doğru gelir türkiyeye onlardan alırsın
he bu arada hdd yi black serisi yap ekran kartını hd 7850 yapıp kalan paraya biraz para koyup ssd al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 23 Ekim 2012; 11:56:52 > -
oyun içinse işlemciye fazla para vermeye gerek yok
ekran kartı 7870 alabilirsin
green serisi depo içindir.black-blue serisinden tercih et
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni FX'ler çıkınca diğerlerinin fiyatları düşer mi ?
Ayriyetten SSD'nin bana yararı ne olabilir ? Bende HD olmadığı için alıcam aslında eski bilgisayarımda (şuanki kullandığım fosil) 100 GB'lık bişi var SSD ile bişey düzgün bi sistem kurulur mu ? Ki çok anlamıyorum ama bildiğim kadarıyla usb 2.0 bile değil bu HD benim çok sorun yaratır mı ?
Bu arada Ekran kartı için 7950'yi daha ileriyi görmek için istiyorum. 7850 256'iken 7950 3GB ve 384 Bit . Ekran kartı oyun bilgisayarlarında daha önemli dediler ve bu yönde bi sistem kurmak istedim. Aralarında şuanda gözle görülecek bi fark yok ama ileride olur gibi düşünüyorum ?
Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X