Şimdi Ara

Bu Sistem Sizce Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: blackprens

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Sistem çok iyi yanlız fiyatta bir hata var kasanın fiyatı 400 TL

özür dilerim kafa kalmadı soru soran tek sen değilsin çok kişi var sen sonuncusun zaten artık yazmayacağım başım ağırdı.

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 80PLUS 550W MidT ATX SİYAH KASA
    255 TL

Yanlız ekran kartıda yok listede :)

tmm oyun yok işte 4770k nın vgasını kullanacaksın HD4600
  • @bjk__murat
    @blackprens

Olmuşmu? Cık olmamış.... (Yahşi Batı'dan direk Özkan Uğur'un sahnesi geldi gözümün önüne)
    400 TL'lik anakart = israf
    SSD yok = PS için ileride saç baş yolma yolunun açılması.

Ya arkadaşım; şöyle olsun, böyle olsun diye sallıyoruz ama, en doğru konfigürasyonu verebilmek için en can alıcı soruyu sormadık:

Bu sistemi pro amaçlamı kullanacaksın. Evetse iş yükün ve belli dönemde (ayda, 3 ayda, 5 ayda vb.) tahmini ciron ne olacak. Ya da bir ajansta grafikerlik yapmaktasın da arada evde freelance iş yapmayı mı planlamaktasın. Yoksa ben bir öğrenciyim, PS'u öğreneyim, masa üstü yayıncılık dünyasına bi adımda ben atayım gibi bir amacın mı var? Bu senaryolardan hangisi sana uymakta, ya da senin senaryon nedir.????

Yanıtlarsan en doğru konfigürasyonu yakalarız.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Günlük işlerimi halledeceğim internet, film, web progralama, photoshop vb işlerimi sorunsuz halledebileceğim güçlü bir sistem yapmak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste oluşturdum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu Sistem Sizce Nasıl?

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    407 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    586 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    190 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    158 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    255 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    579 TL

Toplam : 2175 TL

Bu paraya en iyi F/P intel budur.

bjk__murat

bu sistemi alıpta geribildirim yapan en son kişinin yorumu

"Hocam tekrardan teşekkür ederim, BF3 oynadım 5 saat boyunca, her şey ultrada 64 kişilik mapde bana mısın demedi sistem. Sanki lowda oynuyormuşum gibi akıcı. Gram takılma yok. Allah razı olsun senden."

Hocam forumda bütçe, ihtiyaç ve kullanımına dikkat etmeden neden herkese bu sistemi öneriyorsunuz? Ayrıca o paraya AMD tarafında ssd + işlemci Soğutucu + 750 watt 80 plus li bi sistem bile dizilebilir. AMD fanı değilim ama bütçe kısıtlıysa ister istemez insan AMD ye yöneliyor. Intel de biraz indirime gitse satışları patlayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kratos44

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Günlük işlerimi halledeceğim internet, film, web progralama, photoshop vb işlerimi sorunsuz halledebileceğim güçlü bir sistem yapmak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste oluşturdum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu Sistem Sizce Nasıl?

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    407 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    586 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    190 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    158 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    255 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    579 TL

Toplam : 2175 TL

Bu paraya en iyi F/P intel budur.

bjk__murat

bu sistemi alıpta geribildirim yapan en son kişinin yorumu

"Hocam tekrardan teşekkür ederim, BF3 oynadım 5 saat boyunca, her şey ultrada 64 kişilik mapde bana mısın demedi sistem. Sanki lowda oynuyormuşum gibi akıcı. Gram takılma yok. Allah razı olsun senden."

Hocam forumda bütçe, ihtiyaç ve kullanımına dikkat etmeden neden herkese bu sistemi öneriyorsunuz? Ayrıca o paraya AMD tarafında ssd + işlemci Soğutucu + 750 watt 80 plus li bi sistem bile dizilebilir. AMD fanı değilim ama bütçe kısıtlıysa ister istemez insan AMD ye yöneliyor. Intel de biraz indirime gitse satışları patlayabilir

Kullanım amacı intele daha yakın bence

• hocam yapma internette gezinip film izlemek + bir, iki program çalıştırmak için 2 bin tl vermeye ne gerek var ? biz o paraya gaming pc diziyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratos44

hocam yapma internette gezinip film izlemek + bir, iki program çalıştırmak için 2 bin tl vermeye ne gerek var ? biz o paraya gaming pc diziyoruz.

Haklısınız lakin öneren önermiş beğenen beğenmiş.

• bize de hayırlı olsun demek düşer (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

@bjk__murat
    @blackprens

Olmuşmu? Cık olmamış.... (Yahşi Batı'dan direk Özkan Uğur'un sahnesi geldi gözümün önüne)
    400 TL'lik anakart = israf
    SSD yok = PS için ileride saç baş yolma yolunun açılması.

Ya arkadaşım; şöyle olsun, böyle olsun diye sallıyoruz ama, en doğru konfigürasyonu verebilmek için en can alıcı soruyu sormadık:

Bu sistemi pro amaçlamı kullanacaksın. Evetse iş yükün ve belli dönemde (ayda, 3 ayda, 5 ayda vb.) tahmini ciron ne olacak. Ya da bir ajansta grafikerlik yapmaktasın da arada evde freelance iş yapmayı mı planlamaktasın. Yoksa ben bir öğrenciyim, PS'u öğreneyim, masa üstü yayıncılık dünyasına bi adımda ben atayım gibi bir amacın mı var? Bu senaryolardan hangisi sana uymakta, ya da senin senaryon nedir.????

Yanıtlarsan en doğru konfigürasyonu yakalarız.

Herhangi bir ajansta filan çalışmıyorum birçok websayfam sürekli kontrolümde FTP, dreamweaver vb programları sıklıkla kullanıyorum bunun yanında ios ve android tabletlerimden game capture yapıyorum oldukça ram yiyen bir işlem bunları bir arada yapabileceğim iyi bir sistem toparlamak istiyorum. Ekran kartı ile pek işim olmayacak anlayacağınız ama ram işlemcimin güçlü ve beni en az 4-5 rahatlıkla götürmesini istiyorum SSD ihtiyaraç duyacağımız zannetmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum intel tercihim olacak gibi arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.