Şimdi Ara

bu sistem sorun çıkartır mı ? acil (izmir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baştan söyleyeyim piyasadaki fiyatlardan haberim var . internetten sipariş vermeyi ve ikinci el almayı düşünmüyorum o yüzden vatandan alacağım.

1 - )

2 - )
    www.vatanbilgisayar.com
    AMD RYZEN3 2200G-MSI RX560 AERO-MSI A320M PRO-VHPLUS-CRUCIAL 8GB RAM-WD 1TB DİSK - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen3-2200g-msi-rx560-aero-msi-a320m-pro-vhplus-crucial-8gb-ram-wd-1tb-disk.html

3 - ) bu sistem sorun çıkartır mı ? acil (izmir)

3. sistemde ekran kartını daha sonra alabilirim. 5-6 ay vega grafikle idare ederim .

ekran kartını internetten almayacağım için o da bana pahalıya patlayacak.

sizin öneriniz nedir bu durumda 1. mi yoksa 2. sistemi mi alayım. psu'ları yetersiz dedi bir arkadaşım siz ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromTamriel -- 7 Ocak 2019; 16:50:24 >

• 2-3 gün içinde alacağım , kasalara ne diyorsunuz arkadaşlar ?
  • hicbirinden adam gibi randiman alamazsin cunku ramler tek 8lik. kasalar psularda yaramaz. Eger yer istanbulsa, sinerji ve eksen bilgisayardan elden teslim alabilirsin. eksenin avrupa ve asyada magazalari var. inventusla da telefonla konusabilirsin, online odemek istemiyorum havale olur mu seklinde sor, bence olur. Vatanda alternatif yok, bu butce ile baska yerden toplamak senin icin daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 7 Ocak 2019; 16:14:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

hicbirinden adam gibi randiman alamazsin cunku ramler tek 8lik. kasalar psularda yaramaz. Eger yer istanbulsa, sinerji ve eksen bilgisayardan elden teslim alabilirsin. eksenin avrupa ve asyada magazalari var. inventusla da telefonla konusabilirsin, online odemek istemiyorum havale olur mu seklinde sor, bence olur. Vatanda alternatif yok, bu butce ile baska yerden toplamak senin icin daha iyi olur.
    yorumun için teşekkürler. 2 haftadır araştırıyorum hocam bu fiyatla vatandan toplamak çok zor oluyor. izmir'de yaşıyorum burada vatandan başka alternatif bilmiyorum. dediğim gibi internetten almayı düşünmüyorum güvenemiyorum daha doğrusu. kasa ve psu değiştiririm . bütçeyi aşmıyorsa rami 2x4 şeklinde yaptırtırım. peki ekran kartlarından hangisini önerirsin ?
  • FromTamriel F kullanıcısına yanıt
    rx570 4gb, rx580 4gb olabilir sanki bütceye göre konusmak lazim. sapphire nitro serisi olabilir. izmirde forumdan arkadaslar vardi okumustum, basliga parantez icinde izmir yazar misin? simdi unuttum kimdi, belki bildikleri yer vardir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.