Şimdi Ara

Bu sistem toplanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nakit ile alacağım kredi kartı felan kullanmıyorum mağazadan toplayacağım için sizce bu sistemi toplamalımıyım?https://i.hizliresim.com/pb7rPL.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Wit -- 21 Mayıs 2019; 9:16:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tek tek farklı firmalardan alırsan daha ucuza gelir. Bir de sana önerim ekran kartını rx580 yerine 2. Elden gtx 1070 al aynı fiyata neredeyse 2 kat daha performanslı kart almış olursun saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

Tek tek farklı firmalardan alırsan daha ucuza gelir. Bir de sana önerim ekran kartını rx580 yerine 2. Elden gtx 1070 al aynı fiyata neredeyse 2 kat daha performanslı kart almış olursun saygılar
    Teşekkür ederim yorumunuz için ikinci el kullanmayı sevmiyorum sorunlu oluyor çoğu temizini bulmak zor. Belirtmemişim benimde acelem var bu sistem uygunsa bugün gidip alacağım.

• Anakartı B450 Gaming Plus veya B450M Gaming Plus almanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: One Wit

Teşekkür ederim yorumunuz için ikinci el kullanmayı sevmiyorum sorunlu oluyor çoğu temizini bulmak zor. Belirtmemişim benimde acelem var bu sistem uygunsa bugün gidip alacağım.

Alıntıları Göster
    İkinci el 1080ti aldım kullanıyorum yaklaşık 1 senedir. 2. El işi bir sanattır güvenilir temiz satıcıdan alacaksınız. Yani para kolay kazanılmıyor. 580'in ne kadar daha güncel oyunları oynatacağı muamma şu an eminim yeni çıkan güncel bir oyunu ultra da sabit 60 fps vererek oynatmaz. Ölü yatırım sıfır rx580 bana göre. Hiç mi hiç gerek yok.

Edit: bir de umarım vatan değildir bu alacağınız site. Vatansa vay halimize kazıklanmayı seviyoruz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 21 Mayıs 2019; 17:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.