Amd Ryzen 5 2600x Gigabyte AX370M-DS3H AMD X370 Socket AM4 DDR4 3200Mhz(OC) G.Skill RipjawsV Kırmızı 8GB 3000MHz DDR4 iGame Gtx 1050Ti 4GB WD 1TB Blue 64MB 7200rpm (WD10EZEX) Harddisk Aerocool 600W KCAS Serisi 80+ Bronz Güç Kaynağı Gamepower Atlas Mid Tower Kasa Bu bilgisayarı çok uzun yıllar kullanacağım için ve parçaları geliştirirken fazla masraf yapmak istemediğim r5 2600x tercih ettim çok uzun zaman önce indirimde almıştım 1050ti yı ona göre düşünüp yorunmlarsanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum
İleride ekran kartını upgrade edersen mantıklı. Ama kesinlikle dual ram kullan (2x8 GB 3200 kullanırsan ryzen işlemcide çok daha iyi performans alırsın.)
SSD kullan ssdsiz hayat olmaz.
PSU'yu daha amiral markalardan seçmeni öneririm.
Sistemi çok uzun süre kullanacaksan parayı işlemci, anakart, kasa ve psu ya yatırmalısın kardeşim.. diğer parçalara mümkün olduğunca az masraf yapmalısın.. mesela RAM'i 2. elden alırsan 150 lira daha ucuza bulabilirsin.. artan bu para ile de anakartı daha iyi ve ATX yani büyük boy bir model olan ASUS Prime X370 ile değiştirebilirsin.. aynı şekilde kasa ve psu da mutlaka daha iyi, kaliteli modeller olmalı..
yanlız attığın kasa benimkinden daha pahalı ve anakarta vercerk o kadar param yok hatta 2600x yerine 2600 e bile dönebilirm sen 2, elden al dedin rami ama rami önceden indirimde almıştım
g3nj
kullanıcısına yanıt
ileride yapaçağım upgrade ler zaten ilk ssd sonra 2. ram ardından ekran kartı olacak şuanda durumum o kdar iui değil maddi anlamda psu bulmakta ise çok zorlanıyorum birtane uygun fiyatlı psu atarsan güzel olur ve bu sisteme r5 2600 takrasam performansta ne kadar düşüş olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme