Bildirim
Bu Sistem Windows7 yi Sorunsuz Çlıştırırmı ?
Amazon.com.tr: adidas Ürünlerinde Sepette %20 promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A3W37UPZCRUOVB
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sunların bide markalarını yazsaydın 3.00 işlemci demişin tek çekirdek mi çift mi quad mı bellı deıl ama onları bunları gectım 512 ramle ne edersen et zaten calıstıramazsın ha ram eklesem olur mu die bi soru soracan bunu hissettim önce tum sıstemını acık bi şekilde yazman lazım -
işlemcim 3ghz İntell(tek çekirdek) ,80gb Seagate hd ,512mb ati radeon ekrankartı , 512mb ram oem( zaten 1gb idi 512si yandı şimdi 512 ram kaldı :s) ilgine teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kperson55 -- 16 Temmuz 2010; 12:16:31 > -
Ram yönünden sıkıntı yaşarsınız win 7 de -
evet bi o yönden sıkıntı var . ram ler en az 1gb olmasılazım sanırım dimi ? -
hocam sen xp de kal win 7 vista filan sana gore deıl win7 ye nie geçionki bi farkı yok merak etme bi 2 sitede yapılan testlerde opengl süzgecınde hala xp daha basarılı tabi cogu seyde aynılar.dx11 için geçiorum deme zaten oyun oynuyacak sistemin yok .bi masaustu guzellıgı bi, baslat tab yapmak içinde geçilmezki win 7 ye -
oldu peki çok saolun bilgileriniz için ben sadece çalıştırırmı diye merak etmiştim ama saolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kperson55 -- 16 Temmuz 2010; 14:37:51 > -
Benim eski pc ye de Win 7 kurdum onda 768 mb ram var. Sorunsuz bir şekilde kullanılıyor o pc de. Bilgin olsun diye yazdım sadece. -
Kaldırmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X